14.07.2009, Miroslav Fuks

Vysočina si s chutí zastřílela

Vysočina si s chutí zastřílelaFotbalisté FC Vysočina si během druhého dne soustředění, které tráví nedaleko Drážďan, s chutí zastříleli. Tým VfL 05 Hohenstein-Ernstthal hrající 5. nejvyšší německou soutěž rozstříleli v poměru 0:6 (0:1), když se hattrickem blýskl Stanislav Tecl. Další branky přidali David Korčián, Michal Lovětínský a Matěj Vydra.

 
Hohenstein-ErnstthalHohenstein-Ernstthal
přát., úterý 14.7.2009, 19:00
0:6
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 48., 56. a 76. Tecl, 33. Korčián, 52. Lovětínský, 69. Vydra
Diváci: 0
FC Vysočina: I. půle: Štěpanovský – Vyskočil, Tlustý, Kadlec, Cihlář – Dupal, Drábek, Lovětínský, Minarech – Tecl, Korčián. II. půle: Štěpanovský – Veselý, Tlustý, Gába, Cihlář – Minarech (60. Kopic), Karlík, Lovětínský, Krutý – Tecl, Vydra.
 

Komentář

Od počátku utkání byl mezi oběma celky rozdíl několika soutěží patrný. Vysočina si vytvořila výraznou převahu, ovšem přes hluboký blok se v první půli nemohla více než půl hodiny prosadit. Poprvé se to podařilo ve 33. minutě Korčiánovi po přihrávce Minarecha. Do druhé půle Vysočina nasadila zkušenější tým a navíc domácímu celku začaly docházet síly na bránění neustávajících ataků soupeře. Už ve 48. minutě se poprvé trefil Tecl po druhé asistenci Minarecha. V 52. minutě zvýšil na 0:3 Lovětínský (přihrávka Krutého), o čtyři minuty později to bylo po akci Vydry 0:4, když se trefil Tecl a v 69. minutě se radoval Vydra po nahrávce Lovětínského. Na konečných 0:6 upravil po samostatném nájezdu Tecl.
„Takové zápasy jsou o trpělivosti a fotbalovosti při dobívání hluboko zatažené obrany a též o kondici bránícího celku. Konečný výsledek byl nakonec milosrdný, neboť vítězství mohlo být i dvouciferné. Podobný odpočinkový zápas, během kterého se hráči střelecky prosadí, jsme chtěli sehrát a tento zcela splnil svůj účel. Potěšilo mne, že se trefily „mladé pušky“ Tecl, Vydra a Korčián. Soustředění zatím probíhá zcela bez problémů. Výborné je ubytování i strava, hřiště je dostačující. Jedinou kaňkou je dosud nespecifikované zranění Gabriela, kterého trápí koleno,“ řekl k zápasu kouč Luboš Urban.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu