13.07.2009, Miroslav Fuks

Vrací se Peška, na odchodu je Kaplan

Vrací se Peška, na odchodu je KaplanMezi útočníky FC Vysočina dochází k menší rošádě. Po půlroce stráveném v německém klubu FC Grün-Weiß Wolfen se do Jihlavy vrací Vladimír Peška a naopak s týmem na soustředěním u Drážďan dnes neodcestoval zkušený Tomáš Kaplan, který míří do rakouského třetiligového klubu. Transfer však ještě není dotažen.

 
 Třiadvacetiletý Peška je odchovancem žďárského fotbalu, odkud v roce 1998 zamířil do FC Vysočina. Už v sedmnácti letech si připsal první druholigový start, který je však v jihlavském dresu jeho doposud posledním. Před startem prvoligového ročníku 2005/06 byl zařazen do kádru prvního týmu kouče Večeři a na jaře 2006 přišly jeho hvězdné chvíle, když nastoupil do osmi zápasů Gambrinus ligy a vstřelil 2 branky. Poté neodolal vábení Sigmy Olomouc, kde se však příliš neprosadil. Na podzim nastoupil do čtyř prvoligových a osmi druholigových zápasů za juniorku a v zimě se vrátil na Vysočinu. Zde se však na něj štěstí neusmálo, neboť utrpěl zraněné kolena, podstoupil náročnou plastiku křížového vazu, poté arteroskopii a naplno se na hřiště dostal až po dlouhých třinácti měsících v březnu 2008. Od té doby za třetiligové béčko nastupoval v MSFL pravidelně a nic na tom nezměnilo ani zařazení do kádru „áčka“ v létě 2008. Od trenéra Marka herní šanci nedostal. V zimě 2009 tak odešel do německého klubu FC Grün-Weiß Wolfen. Na jaře zde nastoupil do dvanácti zápasů a vstřelil 2 branky. Do přípravy FC Vysočina se zapojí v příštím týdnu, neboť je po menším zranění kolena.

 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu