11.03.2009, Miroslav Fuks

Kraj Vysočina podpořil mládež FC Vysočina

Kraj Vysočina podpořil mládež FC VysočinaZastupitelé kraje Vysočina na svém v úterním zasedání podpořili fungování center talentované mládeže několika miliony korun. Mládežnickému středisku FC Vysočina poskytli částku ve výši 1,3 milionů korun, což představuje zhruba pětinu nákladů na roční provoz tohoto centra koncentrujícího nejtalentovanější fotbalisty celého regionu.

 
„FC VYSOČINA JIHLAVA je nesporným centrem výchovy fotbalové mládeže v kraji Vysočina. Krajské centrum fotbalové mládeže při našem klubu představuje velmi úspěšný krok a též základní předpoklad a záruku neustálého růstu kvality regionálního fotbalu na Vysočině. Toto centrum se za období své činnosti výraznou měrou zasloužilo o neustálé zvyšování úrovně kopané mládeže i dospělých v kraji Vysočina a patří k nejprogresivnějším v celé ČR. Nejen krajským zastupitelům náleží velký dík za podporu těchto myšlenek a tohoto velmi dobře nastartovaného projektu,“ uvedl ředitel klubu Zdeněk Tulis.
 
 
 

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu