07.03.2009, Michal Boček - Jihlavské listy, Miroslav Fuks

Mladší žáci a Karol Marko sportovci roku!

Mladší žáci a Karol Marko sportovci roku!Tradiční anketa Sportovec Jihlavska za rok 2008 skončila velkým úspěchem FC Vysočina. Vyhlášení této akce pořádané statutárním městem Jihlava, DDM Jihlava, ČSTV a Jihlavskými listy proběhlo v pátek 6. března v Horáckém divadle a přineslo hned dvojí radost pro zástupce našeho klubu. Nejprve to byli mladší žáci ročníku 1996, kteří byli na základě svých úspěchů v rámci Danone Cupu vyhlášeni nejlepším okresním kolektivem do 15ti let, a o chvíli později triumfoval trenér Karol Marko mezi jihlavskými trenéry.

 
Marko: Jsem mile překvapený
 Lodivod FC Vysočina Karol Marko se stal historicky třetím vítězem kategorie nejlepší trenér.  Pohled na ligové výsledky A-týmu v loňském kalendářním roce ukazují, že oprávněně.
„Je to první cena, kterou jsem obdržel. Ani jsem nevěděl, že se tato anketa vyhlašuje. Řekl mi to až tiskový mluvčí Míra Fuks. Jsem mile překvapený,“ podělil se slovenský rodák o své pocity.
Jak trenér přiznal, za pohár pro vítěze ho čeká příspěvek do klubové pokladny. „Určitě budu muset něco zaplatit do kasy. Zatím nevím, kolik to bude. Ale pokladník Veselý s kapitánem Faldynou určitě něco vymyslí.“
Nabízí se otázka, zdali hráči přihlédnou při určení výše sumy k tomu, že je plátcem jejich nadřízený a třeba mu sleví. „To ne. Já rád zaplatím. Toto ocenění jsem obdržel i díky jejich kvalitním výkonům. Bez jejich pomoci bych ho nezískal. Každý trenér stojí a padá společně s hráči.
 

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu