16.07.2003, Redakce

Rozhodla nevídaná gólová smršť v závěru

Přátelsky: SK Sigma Olomouc - FC Vysočina Jihlava 3:2 (1:0)

První zápas pod vedením trenéra Netoličky se Vysočina prezentovala velmi dobrým výkonem. Kompletní prvoligové Sigmě byla více než vyrovnaným soupeřem a měla více ze hry. Jedinou branku první půle přesto vsítila pouze Sigma, když se po akci exjihlavského Cahy radoval Vlček. O konečném výsledku zápasu pak rozhodla závěrečná desetiminutovka, během které padly hned 4 góly. Vysočina dvakrát dokázala srovnat skóre, zasloužená remíza jí však souzena nebyla.

 
Góly: 18. Vlček, 82. Babnič, 88. Rojka – 81. Večeřa, 84. Vladyka

Sestava: Vorel (46. Bílek) - Bartoš, Kadlec, Čep, Liška – Malínek (59. Veselý), Baštař (70. Pacholík), Vladyka, Liška (46. Večeřa) – Vorlický (46. Polónyi), Kaplan (61. Navrátil).

Scházel rekonvalescent Vaculík, k utkání nebyli nominováni Brabec, Kovář a Hošťálek.

 
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu