30.11.2008, www.chovanecsport.cz, Redakce

O Matěje Vydru se zajímá účastník italské Serie A

O Matěje Vydru se zajímá účastník italské Serie AÚčastník italské Serie A US Lecce se zajímá o jednoho z nejtalentovanějších českých hráčů ročníku 1992 Matěje Vydru z FC Vysočina Jihlava! Tuto informaci přinesly internetové stránky Chovanec Sport Agency a přetiskl i Deník Sport.

 
„Na základě dlouhodobého zájmu Lecce o některé z našich hráčů proběhla ve středu schůzka v Miláně. Jednání se účastnil sportovní ředitel klubu Guido Angelozzi a o Matějovi jsme se bavili. Lecce umí zapracovat mladé talentované hráče do sestavy prvního mužstva. Konkrétními příklady jsou třeba Božinov, který dnes působí v Manchesteru City, nebo Vučinič, jenž přestoupil za 12 miliónů eur do AS Řím," prozradil agent Ondrej Chovanec. „Italský celek by rád Matěje pozval na pár dnů do Lecce," dodal. V české lize stojí o šikovného útočníka Ostrava, Teplice, Jablonec, Plzeň nebo Liberec. Matěj se již připravuje v prvním mužstvu Jihlavy pod vedením trenéra Karola Marka, je členem reprezentační sedmnáctky. Odejde velký talent do zahraničí?!

„Matěj náleží k našim nejperspektivnějším hráčům a jako člen mládežnických reprezentací je logicky středem pozornosti českých i zahraniční klubů. Tento zájem nejen o Vydru nás samozřejmě těší a je bezesporu odrazem kvalitní práce našeho klubu s mládeží,“ uvedl ředitel FC Vysočina Zdeněk Tulis.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu