13.10.2008, Miroslav Fuks

Informace k předprodeji a organizačním změnám

Informace k předprodeji a organizačním změnámPřed blížícím se pátečním „zápasem podzimu“ proti vedoucí Čáslavi si vás dovolujeme upozornit na několik organizačních změn. Především vedení FC Vysočina vyslyšelo četné žádosti fanoušků a počínaje tímto duelem ustanovilo na všech třech tribunách stadiónu v Jiráskově ulici zákaz kouření. To bude nyní kuřákům umožněno výhradně v prostorech za jednotlivými tribunami. Dále bude na stadiónu striktně vyžadováno dodržování pohybu diváků v sektorech specifikovaných na vstupenkách či permanentkách.

 
Důraz bude kladen zejména sektor A4 (sektor domácích fanoušků), kam bude umožněn vstup výhradně držitelům vstupenek do sektoru A4 (ty lze zakoupit na všech pokladnách) nebo majitelům klubových permanentek bez ohledu na jejich typ či uvedený sektor.

Zároveň dojde ke změně režimu u vstupů na stadión. „V 55. minutě utkání budou zavřeny 2 pokladny – u školy a u hlavního vjezdu. Zde od tohoto momentu nebude opozdilcům umožněno vstoupit do areálu stadiónu bez platné vstupenky či permanentky. Jejich jedinou šancí bude hlavní pokladna naproti ICOMU, která bude v provozu do skončení zápasu. Vede nás k tomu skutečnost, že počet diváků, kteří zdarma sledovali závěrečnou půlhodinu utkání, začal bohužel narůstat,“ uvedl tiskový mluvčí klubu Miroslav Fuks.

Na závěr dodejme, že předzápasový předprodej vstupenek bude zahájen v úterý 14. října dopoledne. Prodej lístků bude probíhat na tradičních místech v Trafice v kině Sokol a v Tipsportbaru v Mrštíkově ulici do pátku 17. října do 12 hodin.

 
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu