11.09.2008, Miroslav Fuks

Tomáš Kaplan se vrací na rodnou hroudu!

Tomáš Kaplan se vrací na rodnou hroudu!Nejlepší střelec historie FC Vysočina se vrací na známá místa svých největších úspěchů! Vedení FC Vysočina v tomto týdnu dotáhlo jednání se slovenským Tatranem Prešov a na přestup získalo zpět do svých řad útočníka Tomáše Kaplana! K angažování třicetiletého útočníka zbývá doladit formality včetně dvouletého smluvního svazku.

 
Překvapující posila ambiciózního jihlavského týmu bude připravena již na nadcházející domácí duel proti Karviné. Již dnes se nejlepší střelec ligové historie FC Vysočina (42 branek) zapojí do podvečerního předzápasového tréninku.

Kaplan je odchovancem polenského fotbalu, odkud do Jihlavy zamířil hned třikrát – jako starší žák, o tři roky později jako starší dorostenec a po dvou letech jako útočník pro „áčko“. To v roce 1998 hrálo MSFL a Kaplan poté byl v průběhu let u všech největších úspěchů klubové historie – postupu do II. ligy, postupu do semifinále poháru ČMFS a samozřejmě též postupu do Gambrinus ligy. Konec historické prvoligové sezóny jeho jihlavské působení završil a hráč dal přednost nabídce Přibram z nejvyšší soutěže. V Marile se však příliš neprosadil a v lednu 2007 neodolal vábení exjihlavského kouče Romana Pivarníka ze slovenského Prešova. Zde zažil velice dobré období, které v ročníku 2007/08 vyvrcholilo postupem Prešova do Corgoň ligy. V letošním ročníku I. slovenské ligy Kaplan v sedmi kolech nastoupil šestkrát v základní sestavě a vstřelil vítěznou branku do sítě Banské Bystrice.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu