10.09.2008, Miroslav Fuks

Pacholík trefil čtvrtou výhru juniorky v řadě!

Pacholík trefil čtvrtou výhru juniorky v řadě!Juniorka dnes měla na domácí půdě velmi těžkého soupeře v podobě Frýdku-Místku. Jeho ambice snížil už ve 2. minutě svým vyloučením Staněk, ovšem cesta domácích za třemi body byla velmi těžká. Rozhodl o nich dorážkou Pacholík. První jihlavskou branku zaznamenal Peška.

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
6.kolo, středa 10.9.2008, 16:30
2:1
(1:1)
Frýdek-MístekFrýdek-Místek
 
Branky: 32. Peška, 70. Pacholík - 45. Němec
ŽK: Pacholík
ČK: 2. Staněk (FRM)
Rozhodčí: Páral - Paták, Pochylý.
Diváci: 100
FC Vysočina B: Štěpanovský - Benda, Rezek, Naniaš, De Oliveira - Čermák (50. L.Procházka), Pacholík, Chmelík (23. Šamánek), Wasserbauer, Netrda - Peška (90. Pohanka).
Frýdek-Místek: Prepsl - Knötig, Prokeš, Švrček, Staněk, Husárik, Cabák (80. Lokša), Zmeškal (8. Uvíra), Vodák, Němec (76. Vávra), Schaffartzik.
 

Komentář

Už ve 2. minutě hráli hosté o deseti. Čermák se rychlostně prosadil přes Staňka, který ho ještě před vpádem do šestnáctky ve vyložené šanci zfauloval. Z následného přímého kopu domácí nic nevytěžili a jejich převaha o jednoho muže v poli nebyla příliš znát. Takřka z ničeho však odcentroval zprava levačkou Čermák, našel hlavu Pešky a ten přesně k tyči skóroval – 1:0. O sedm minut později opět centroval Čermák, ovšem Šamánek ve vyložené šanci z malého vápna trestuhodně minul. Poté se začali více osmělovat favorizovaní hosté. Ve 43. minutě nebezpečně vypálil Vodák, ovšem Štěpanovský jeho ránu vyrazil. Za 2 minuty však už bylo srovnáno, když se hlavou po centru zleva trefil hostující kapitán Němec.
Ani ve druhé části nebyla domácí juniorka tolik aktivní, jak by se slušelo na tým hrající v početní převaze. Naopak ve 49. minutě to byl hostující Vodák, který z úhlu střílel těsně vedle pravé tyče. Velmi nebezpečný byl Frýdek v rozmezí 60. – 65. minuty, kdy musel Štěpanovský vytáhnout 2 zázračné zákroky. Jak už to však ve fotbale bývá, rozhodnutí padlo na druhé straně. Zodpovědnost na sebe vzal kapitán Wasserbauer, vypálil po zemi z 25ti metrů, gólman míč vyrazil pouze před sebe a u dorážky byl první Pacholík, který míč poslal do sítě. Tentýž hráč mohl dát výsledku pojistku v 77. minutě, ale po průniku a přihrávce Bendy pouze nastřelil protihráče. Konec zápasu už svěřenci kouče Jansy zvládli a připsali si velmi cenné vítězství, které bylo už čtvrtým v řadě!

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu