05.09.2008, Pavel Tvarůžek

Mladší žáci bez ztráty kytičky v osmifinále!

Mladší žáci bez ztráty kytičky v osmifinále!Mladší žáci FC Vysočina, reprezentující Česko na Danone Nations Cupu v Paříži, dnes vynikajícím způsobem vstoupili do tohoto prestižního turnaje. Ve své základní skupině „D“ zvítězili ve všech čtyřech zápasech bez inkasované branky a z 1. místa postoupili do sobotního osmifinále! V něm je čeká Indie.

 
Výsledky dnešních zápasů komentuje trenér Pavel Tvarůžek:

ČR – Alžírsko 1:0 (gól: Bednařík)

„V úvodním zápase turnaje nám dobře vyšel začátek, kdy jsme po rohu vstřelili vedoucí branku. Soupeř poté hru vyrovnal, ale kluci dokázali jednogólové vedení uhájit až do konce zápasu“.

ČR – Portugalsko 3:0 (góly: Rychetník, Duba, Klíma)

„V tomto zápase jsme podali vynikající výkon. Kluci po prvním zápase získali zdravé sebevědomí a naprosto zaslouženě zvítězili“.

ČR – Kamerun 3:0 kontumačně

„Z důvodu problémů s udělením víz přijel tým Kamerunu na turnaj až po řádném termínu začátku zápasu a proto byl podle řádných pravidel turnaje Danone Cupu zápas zkontumován v náš prospěch. Tento krok byl ze strany Kamerunu těžce přijat, protože žádal o dodatečné vložení zápasu, ovšem nebylo mu vyhověno a toto rozhodnutí pak nesmyslně shazoval i na nás“.

ČR – Mexiko 2:0 (góly: Rychetník, Duba)

„Mexiko potřebovalo v posledním zápase skupiny zvítězit a tak začalo velmi aktivně. V úvodu si vytvořilo tlak, ze kterého jsme se jen těžko dostávali. Z první povedené akce se nám ale podařilo vstřelit vedoucí branku a od této chvíle jsme převzali otěže zápasu do svých rukou. Druhým gólem v závěru utkání jsme pak potvrdili svoje vítězství a první místo ve skupině“.

Vítězstvím ve skupině „D“ tak naši chlapci postoupili mezi 16 nejlepších týmů a v sobotním dopoledni je ve vyřazovacích zápasech čeká velmi těžký osmifinálový soupeř – Indie, která ve skupině předčila favorizované Španělsko!

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu