05.09.2008, Miroslav Fuks

Dorost přestřílel loňského mistra!

Dorost přestřílel loňského mistra!Starší dorostenci FC Vysočina si vyšlápli na mistra! V dnešním utkání nevyšší soutěže zvítězili na půdě Plzně 2:5 a připsali si tak první body ze hřiště soupeřů v tomto ročníku.O jihlavskou kanonádu se postarali dvakrát Vydra s Teclem a jednou Šandera.

 
PlzeňPlzeň
5.kolo, pátek 5.9.2008, 12:00
2:5
(2:4)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 19. a 24. Vydra, 32. a 34. Tecl, 60. Šandera
Diváci: 0
FC Vysočina: J.Procházka – Machálek, Pražák, Z.Kučera, Urbánek (58. Štěpán) – Šandera, Leligdon (75. T.Kučera) Kopic, Pikl (71. D.Vacek) – Tecl, Vydra.
 

Komentář

„Do utkání jsme měli přímo raketový vstup a ofenzivní smršť s krásnými kombinacemi, podobně jako doma proti Mostu. Dvěma brankami Vydry jsme se ujali vedení, soupeř sice snížil, ovšem brzy nato přišly dvě rychlé trefy Tecla. Mrzelo nás, že soupeř do konce poločasu korigoval na 2:4, přičemž se tak opět stalo po zaváhání na zadní tyči. Oboustranně nadprůměrný duel pokračoval i ve druhé části, v níž jsme se soustředili na udržení náskoku a rychlé brejky. Po jednom z nich jsme zahrávali přímý kop a po signálu Šandera vše z 18 m prostřelil. Stříleli jsme nádherné góly po vypracovaným akcích. Navíc mne těší, že jsme se zlepšili a zklidnili v koncovce. Tři body z Plzně jsou velkým povzbuzením do těžkých duelů v Teplicích a doma se Spartou,“ uvedl kouč Roman Kučera.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu