06.08.2008, Miroslav Fuks

Marko: „Proti Vítkovicím musíme přidat!“

Marko: „Proti Vítkovicím musíme přidat!“Už tento pátek odehrají fotbalisté FC Vysočina utkání 2. kola II. ligy ČMFS, když se od 16:30 hodin představí na stadiónu Vítkovic. Plánuje kouč Karol Marko změny v sestavě? Má k dispozici kompletní kádr?

 
Všichni hráči jsou momentálně zdraví. I vzhledem k nepříliš uspokojivému výkonu ve 2. půli zápasu s Fulnekem určité změny základní jedenáctky zvažujeme.

Byl jste po zápase s Fulnekem hodně nespokojen?

Určitě jsem musel ocenit skutečnost, že tým dokázal dvakrát vyrovnat vedení Fulneku. Na druhou stranu jsem hráče tvrdě kritizoval za chyby předcházející inkasovaným gólům a především za určitou pasivitu ve druhém poločase zápasu. Rozhodně měli udělat více pro vítězství a neuspokojit se s remízovým stavem. Jejich hlavním cílem a motivem musí být vítězství.

Vítkovice asi budou těžký oříšek...

To určitě. Po úvodní prohře na HFK Olomouc budou chtít dosáhnout na první body v této sezóně. Sestupové starosti z minulého ročníku jsou pro ně dostatečným strašákem. Disponují kvalitním a zkušeným tým na čele s nebezpečným útočníkem Proházskou. Navíc jejich hru ve středu pole zkvalitnil příchod tvořivého Kuchaře z Bohemians 1905. My každopádně musíme hrát lépe, než doma proti Fulneku, kdy byl náš výkon ve druhé části na padesáti procentech našich reálných možností.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu