18.03.2003, Redakce

S šálou, dresem nebo čepicí ZDARMA na Spartu!

JIHLAVA - Nesmírně atraktivní soupeř, nečekaně dobré postavení v tabulce a především pak skvělé výkony jsou tou nejlepší pozvánkou k druholigovému utkání FC Vysočina Jihlava proti juniorce AC Sparta Praha. Historicky první jihlavské představení slavné pražské Sparty, která přijede posílena o celou řadu hráčů kádru “áčka”, se odehraje na stadiónu v Jiráskově ulici již tuto neděli 23. března od 15 hodin.

 
Management klubu zve fanoušky do hlediště i jiným způsobem, neboť každý z příchozích diváků, který přijde v originálním dresu, šále nebo baseballové čepici FC Vysočina bude mít vstup zdarma! “Zároveň fanoušky předem upozorňujeme na možnost vytváření velkých front u pokladen. Přijďte proto v dostatečném předstihu nebo využijte předprodeje vstupenek, který proběhne 21. března od 14:00 do 16:00 hodin v hlavní pokladně našeho stadiónu. Vstupné na tento zápas zůstane nezměněno – 30,- Kč pro muže, 15,- Kč pro ženy a nadále platí vstup zdarma pro děti do deseti let. Počínaje tímto duelem bude na našem stadiónu posíleno i občerstvení,” informuje tiskový mluvčí klubu Miroslav Fuks.

Vedení FC Vysočina si je vědomo i případných rizikových faktorů duelu se Spartou. “Přejeme si, aby se tento atraktivní duel stal opravdovým svátkem fotbalu, který do hlediště našeho stadiónu přiláká rekordní návštěvu. Proto chceme, aby průběh tohoto zápasu jara nic nenarušilo. Tomu budou odpovídat i zvýšená bezpečnostní opatření. Všech slušných návštěvníků si velmi vážíme a hodláme jim na stadionu zajistit příjemnou atmosféru,” uvedl ředitel FC Vysočina Ing. Zdeněk Tulis. Pořadatelé na stadión nevpustí podnapilé osoby, případní vlajkonoši hostí se do svého sektoru dostanou jen zvláštním vchodem z parku v Jiráskově ulici.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu