25.07.2008, Miroslav Fuks

Příprava končí, Vysočina jde do poháru

Příprava končí, Vysočina jde do poháruFotbalistům FC Vysočina skončily čtyři týdny letní přípravy a je před nimi první ostrý zápasový test. Tradičně jím je úvodní kolo Poháru ČMFS proti některému z regionálních týmů, nejčastěji proti HFK Třebíč. Naposledy tomu bylo přesně před rokem a tentýž celek se proti druholigovému favoritovi postaví i tuto sobotu 26. července od 17 hodin na třebíčském stadiónu.

 
Ačkoli se toto regionální derby hrálo před pouhým rokem, tak v jihlavském dresu ho pamatují pouze Tulis, Veselý, Lovětínský, Čermák, Rabušic, Faldyna, Šamánek a Vácha. Tehdejší zápas skončil bezproblémovou výhrou FC Vysočina v poměru 1:4 a dvě branky střílel Faldyna, po jedné přidali Vácha a Wasserbauer a za domácí korigoval v poslední minutě exjihlavský Koníř.

S čím půjde aktuální jihlavský tým do sobotního pohárového duelu? „Středeční výbuch v přípravném utkání proti Kladnu jsme si v kabině důkladně vyříkali. Do utkání jsme sice šli z únavy, ovšem to nás rozhodně neomlouvá. Někteří hráči v zápase nepodali odpovídající výkony a proto do sobotního pohárového duelu zvažujeme změny v základní jedenáctce. Nyní koukáme pouze dopředu a vše podřizujeme druholigovému startu proti Fulneku. K pohárovému měření proti Třebíči však přistoupíme se vší vážností a respektem, maximálně koncentrovaní a s jednoznačným cílem zápas si nezkomplikovat a postoupit do dalšího kola. Třebíč jsem osobně sledovat v pohárovém souboji proti Ždírci a tudíž máme o soupeři dostatek informací,“ informoval nás asistent trenéra Josef Vrzáček.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu