15.07.2008, David Šimon

Vyjádření Davida Šimona k přestupu do Bohemians Praha

Vyjádření Davida Šimona k přestupu do Bohemians PrahaVzhledem k okolnostem mého přestupového „případu“ a vzniklých zmatcích a nedorozumění kolem, jsem se rozhodl prezentovat veřejně, jak celou věc cítím a vidím ze svého pohledu hráče. V prvé řadě bych chtěl poděkovat vedení Jihlavy, především prezidentovi Ing. Zdeňku Tulisovi a trenérovi Karolu Markovi za šanci, kterou mi poskytli. Nesmírně si toho vážím.

 
Na druhou stranu - skromnost stranou - jsem přesvědčen, že jsem v klubu odvedl dobrou práci a snažil jsem se ze všech sil, abych byl pro Jihlavu přínosem a myslím si, že se mi to i podařilo. A protože jsem v Jihlavě „pouze“ hostoval, nemohu být tím, kdo bude plně rozhodovat o dalším mém působení a do jisté míry jsem nemohl jinak. Můj mateřský klub se rozhodl, že moje hostování v Jihlavě ukončí a zrealizoval po dohodě s klubem můj přestup do Bohemians Praha. Přestupová pravidla jsou neúprosná a přestože ve slušných klubech se s hráčem vždy dohodnou, hráč může ovlivnit svoje angažmá jen okrajově, především svými výkony.

Chtěl bych se celé jihlavské fotbalové veřejnosti omluvit za podpis přestupních lístků do Bohemky na hostování do 30. 06. 2009, přestože jsem totéž učinil předtím do FC VYSOČINA JIHLAVA, a.s., a následně za podpis nové vylepšené smlouvy s FC VYSOČINOU. Přiznávám, že jsem v tomto období jednal zkratovitě a za to se vedení klubu pokorně omlouvám. Jednoduše jsem neodolal šanci si ve svých letech ještě zakopat 1. ligu. Kdo by odolal?!

Ještě jednou děkuji vedení Jihlavy a přeji celému klubu brzký návrat do Gambrinus ligy. Bylo mi tam dobře a rád budu vzpomínat. Svou poslední šanci chci ale popadnout „za pačesy“.

David Šimon

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu