13.07.2008, Miroslav Fuks

Marko je po dvou týdnech přípravy spokojen

Marko je po dvou týdnech přípravy spokojenVysočina završila úvodní a nejtěžší dva týdny letní přípravy. Jak je s jejich průběhem spokojen trenér mužstva Karol Marko? „Hráči během dvou týdnů vstřebali velkou zátěž. Vše jsme absolvovali bez mimořádných událostí a zranění. Malou kaňkou je nakopnutá noha Cihláře, který by měl být brzy v pořádku. Je důležité, že drtivá většina kádru může stavět na kvalitní zimní přípravě.“

 
Jak viděl úvodní dva zápasy, které skončili shodně porážkou 0:1?

Duel s Čáslaví nesl všechny rysy prvního utkání v letní přípravě. Ve hře byla řada nedostatků, přesto jsme po celé utkání měli více ze hry. Výsledek určitě neodpovídal průběhu. Ve středečním utkání proti Trenčínu nám určitě patřila první půle, kdy jsme si, narozdíl, od soupeře, vypracovali tři velké šance. Ty bohužel zůstaly nevyužity. Ve druhé části už byl výkon po řadě změn a střídání rozháranější. Přesto jsme si opět prohrát nezasloužili. Hra už byla konsolidovanější. Řada technických nedostatků k této fázi přípravy patří.

Co říci k aspirantům o jihlavský dres?

Rezek, Drábek i Vojáček ukázali, že by měli být platnými členy našeho kádru. Zdravkov je určitě dobrým fotbalistů. Jen má menší kondiční deficit, který bychom však dokázali odstranit. Ještě bych se chtěl vyjádřit k dorosteneckému útočníkovi Teclovi, který mne velmi překvapil schopností zvládat zátěž a výborným přístupem k tréninku. Z mého pohledu by měl náležet do kádru prvního týmu i pro mistrovské zápasy.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu