16.06.2008, Miroslav Fuks

Jízdní řád letní přípravy FC Vysočina

Třítýdenní dovolená fotbalistům FC Vysočina Jihlava hodně rychle uběhne a už v pondělí 30. června se budou hlásit na startu letní přípravy. Ta představuje pětitýdenní blok zápasů a tréninků, který vyvrcholí první srpnový víkend úvodním kolem II. ligy.

 
Tým trenérského dua Marko – Vrzáček se v létě obejde bez soustředění a bude se připravovat výhradně v domácích podmínkách. Úvodní blok tradičně obstarají testy v Ústavu sportovní medicíny v Brně a následně v sobotu 5. července turnaj v Chotěboři za účasti mj. Čáslavi. Následující týden bude velmi náročný, neboť obsahuje 9 tréninkových jednotek a duely proti Trenčínu a Mostu. Třetí týden přípravy hráči zvolní, neboť absolvují šest tréninků a zápasy ve Znojmě a se Spartou Krč. Ve čtvrtém týdnu tým přejde na zápasový rytmus, který vyplní přátelák v Okříškách a bude zakončen zápasem 1. kola Poháru ČMFS. Poslední týden letního přípravného cyklu už bude ve znamení ladění na druholigový start.

Letní přípravné zápasy FC Vysočina:

SO 5.7. turnaj v Chotěboři
ST 9.7. FC Vysočina - AS Trenčín
NE 13.7. FK Siad Most – FC Vysočina
ST 16.7. 1.SC Znojmo – FC Vysočina
SO 19.7. FC Vysočina – SK Sparta Krč
ST 23.7. SK Okříšky – FC Vysočina
SO 26.7. Pohár ČMFS – I. kolo

(časy a místa konání zápasů budou upřesněny)

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu