03.06.2008, DENÍK - www.jihlavsky.denik.cz

Los finále McDonald´s Cup

Los finále McDonald´s CupJIHLAVA - Účastníci celostátního finále turnaje školních fotbalových družstev McDonal´s Cup 2007/2008, které se uskuteční na stadionu v Jiráskově ulici v Jihlavě ve dnech 9. a 10. června, už znají své soupeře.

 
 Pondělního losování se zúčastnili i fotbalisté FC Vysočina Michael Rabušic (na snímku uprostřed) a Tomáš Cihlář (vlevo). „Oslovil nás pořadatel – a my s radostí přijali,“ prohlásil Rabušic, který se klání před časem sám zúčastnil. „Na McDonald´s Cupu jsem si zahrál v době, kdy jsem chodil na základní školu v Náměšti,“ zavzpomínal mladý jihlavský útočník.

Jeho kolega Tomáš Cihlář má podobné zkušenosti, ale jako reprezentant Znojma. „Pro kluky je taková akce velký zážitek,“ konstatoval záložník FC Vysočina. Svátku fotbalu, jak se závěrečnému turnaji přezdívá, se zúčastní celkem 16 družstev. Ty jsou rozdělena do čtyř skupin. Kraj Vysočina má v ohni dvě želízka: pořádající školu Evžena Rošického a základní školu Humpolec. Jihlavští byli nalosování do skupiny D, jejich krajané si zahrají v „áčku“.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu