16.05.2008, Redakce

Nike Premier Cup – 1. den

Nike Premier Cup – 1. denEvropské finále Nike Premier Cupu v pátek 16. května odstartovalo první hracím dnem. Ten byl z pohledu FC Vysočina úspěšný, neboť přinesl slušný zisk čtyř bodů ze dvou utkání. Turnaj má vysokou sportovní i organizační úroveň. Všechny týmy mají velkou kvalitu a těžko zatím po prvním dnu hledat favorita.

 
FC VYSOČINA - UKS SMS Lodz 3:1

Góly: Štancl 2, Urbánek
„První zápas s domácí Lodží byl z naší strany velmi povedený. Dařila se nám kombinace a kluci soupeře přehrávali. Celkem brzy jsme šli do vedení, ale poté soupeř šťastně vyrovnal po standardní situaci. Kluci však znovu zabrali a dvěma brankami ve druhém poločase zaslouženě rozhodli zápas v náš prospěch,“ řekl k zápasu trenér Pavel Tvarůžek.

FC VYSOČINA - BNZ Tirol Insbruck 0:0

„Druhý zápas s Tirolem Insbruck byl velmi nervózní, vyhecovaný a tvrdý. Po dobrém začátku, kdy se nám nepodařilo proměnit dvě tutové brankové příležitosti, upadla naše hra do křeče. Marně jsme dobývali branku soupeře, který kouskoval hru a hrozil z nebezpečných brejků. Přes stálou převahu jsme byli bezzubí v útoku a proto zápas skončil bezbrankovým stavem. Dnes dopoledne nás čekají poslední dva zápasy ve skupině jedno vítězství by nám mohlo zaručit postup ze skupiny do čtvrtfinále,“ uzavřel Tvarůžek.

Program zápasů FC Vysočina v sobotu 17.5.:

09:00 FC VYSOČINA - FC Nitra
11:00 FC VYSOČINA - Germinal Beerschot Antverpy
odpoledne - zápasy play-off

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu