03.05.2008, Miroslav Fuks

Jasná výhra nad Vítkovicemi jistí první příčku

Jasná výhra nad Vítkovicemi jistí první příčku„Béčko“ staršího dorostu dnes bez větších potíží přehrálo jednoho z aspirantů na postup do nejvyšší soutěže Vítkovice 3:0 (2:0) a pojistilo si tak první příčku MSDL. Tým kouče Josefa Morkuse má sedm kol před koncem na Vítkovice luxusní patnáctibodový náskok. Dvě branky vstřelil Morkus a jednu přidal Štancl.

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
23.kolo, sobota 3.5.2008, 12:00
3:0
(2:0)
VítkoviceVítkovice
 
Góly: 1. a 23. Morkus, 69. Štancl
Diváci: 100
FC Vysočina B: Žejdlík – Machálek (77. Kavka), Z.Kučera, Urbánek, Štancl – Šandera, Kopic (67. Tecl), Morkus, Leligdon (87. V.Černý), Demeter (75. Brnický) - Pikl
 

Komentář

Důležitý duel v jihlavský prospěch zlomila již první minuta, v níž dlouhý aut Štancla propadl v malém vápně až k volnému Morkusovi, který neměl problém trefit volný prostor u levé tyče. Stejné spolupráce byla i u druhé branky ve 23. minutě, kdy Štancl odcentroval zleva a přesně našel hlavu Morkuse, který zamířil k protější tyči. Z celé řady dalších šancí Vysočiny se ujala už pouze hlavička levého beka Štancla, který se prosadil v 69. minutě po rohu Šandery. O výhře domácího týmu nebylo od prvních minut pochyb a byla zcela zasloužená.

Starší dorost B po utkání: zleva nahoře trenér Morkus, Machálek, Urbánek, Z.Kučera, V.Černý, Štancl, Pikl, Leligdon, Soustružník, asistent Bruzl. Zleva dole Žejdlík, Morkus, Demeter, Šandera, Tecl, Brnický, Kavka, Kopic.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu