30.03.2008, Miroslav Fuks

Juniorka nestačila na Znojmo

Juniorka nestačila na ZnojmoDospělé „béčko“ FC Vysočina nenavázalo na dvě úvodní jarní výhry a na domácí půdě podlehlo Znojmu, kterému patří 2. příčka v tabulce a netají se postupovými ambicemi. Hosté zvítězili 0:2, když branky zaznamenali Lacko a Belej.

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
18.kolo, neděle 30.3.2008, 11:00
0:2
(0:1)
ZnojmoZnojmo
 
Góly: 12. Pavelka, 49. Belej

Rozhodčí: Marek - Zelinka, Adámková

Ž.K.: Chlup - Yonov, K.Veselý


Diváci: 0

FC Vysočina B: Štěpanovský - Benda, Wasserbauer, Kříž, Nešpor– Čermák (75. Chmelík), Chlup (54. Pacholík), Hušbauer, Netrda - Rabušic, J.Veselý (60. Peška).
Znojmo: Hrubý - Šuráň, Yonov, Švarc, Mička - Lacko, Belej, Vavřík (63. Jaroš), Veselý - Minarech (87. Pospíchal), Pavelka.
 

Komentář

Favorit utkání do duelu velmi dobře vstoupil, neboť ve 12. minutě si záložník Lacko zpracoval přízemní centr a svou trefou poslal hosty do vedení. Juniorka Vysočiny se po celou první půli tlačila dopředu, ale krom několika nebezpečných centrů ze strany se do šancí nedostala. Naopak se musela mít stále na pozoru před nebezpečnými kontry znojemského celku. Nejblíže brance byl domácí kapitán Wasserbauer, který po stříleném centru Znojma dvakrát velmi nebezpečně ohrozil vlastního brankáře.
Obraz hry se ve druhé části nezměnil a domácí zcela neplodné převaze nepomohl ani příchod střídajících Pacholíka a Pešky, který po zranění kolene nastoupil do mistrovského utkání poprvé od konce podzimu 2006. Znojmo nadále sázelo na brejky a jejich taktiku umocnilo brzké zvýšení na 0:2. Ve 49. minutě se totiž na pravé straně prosadil exligový Belej a ze strany malého vápna se trefil k levé tyči Štěpanovského brány. Vysočina byla ke góly nejblíže v 80. minutě, kdy na pravé straně našla přihrávka Chmelíka, který místo střely pravou nohou míč zasekl doleva a obránci Znojma jeho následnou střelu dokázali zablokovat. Znojmo si tak z Jihlavy odvezlo zaslouženou výhru.

Fotogalerie

             
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu