28.02.2008, Miroslav Fuks

Vysočina uzavřela kádr a čeká ji generálka

Vysočina uzavřela kádr a čeká ji generálkaFotbalisty FC Vysočina v sobotu 1. března čeká generálka na jarní start II. ligy. Soupeřem jim bude třetiligový tým FK Mutěnice. Zápas bude sehrán na přírodní trávě Lužicích u Břeclavi s výkopem ve 13:00 hodin. Jihlavský celek zároveň uzavřel druholigový kádr, do něhož se nevešel záložník Michal Pacholík.

 
„Travnaté povrchy v Jihlavě bohužel nejsou v ideálním stavu a proto jsme hledali kvalitní trávu ve vhodných lokalitách. Jsme rádi, že jsme na Břeclavsku vhodné hřiště našli a že před úvodní zápasem proti HFK Olomouc sehrajeme generálku na přírodní trávě. Do zápasu hodláme jit v „ostré“ sestavě, s níž bychom chtěli vyrukovat i na olomoucký tým. Věřím, že pro nás Mutěnice budou dobrou prověrkou,“ řekl k utkání kouč Karol Marko, který může pro sobotní duel počítat s celým kádrem.

FC Vysočina zároveň zveřejnila svůj konečný kádr pro jarní druholigové boje. Ten čítá 21 fotbalistů včetně trojice brankářů, přičemž věkový průměr týmu činí 24 let. Oproti podzimu je v něm hned 12 nových tváří, naopak 11 fotbalistů již jihlavský dres neoblékne. Do výběru se nakonec nedostal šestadvacetiletý záložník Michal Pacholík, který v jarní části posílí třetiligové „béčko“.

ZIMNÍ ZMĚNY V KÁDRU

Příchody: Bodeček a Gába (hostování SK Sigma Olomouc), Dupal a Schneider (hostování 1. FC Brno), Sláma (hostování SK Slavia Praha), Böhm (hostování FC Baník Ostrava), Tlustý (přestup FK Slavoj Vyšehrad), Gabriel (přestup Assisense São Paulo / BRA), Šimon (hostování FK AS Pardubice), Šamánek, Štěpanovský a Hušbauer (přeřazeni z „B“ týmu)

Odchody: Šedivý (konec hostování SK Sigma Olomouc), Simr a Mezlík (konec hostování 1. FC Brno), Bayer (konec hostování SK Slavia Praha), Suchý (konec hostování FK Siad Most), Drga (konec hostování HS Kroměříž), Sviták (konec hostování FK Mladá Boleslav), Rzeszoto (konec smlouvy – FC Senec), Bartoš (konec smlouvy - Rakousko), Macháček (ukončení kariéry), Čermák (přeřazen do „B“ mužstva)

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu