25.02.2008, Jihlavský deník - Ondrej Dudáš

Italská mise: dvě porážky, ale spokojenost

Italská mise: dvě porážky, ale spokojenostBrescia - Herní soustředění končí. Fotbalisté druholigové Jihlavy se v neděli vrátili z Itálie, kde se týden připravovali na jarní část sezony. Dvě porážky od druholigové Brescie, ani od čtvrtoligové Lumezzane ale trenéru Karolu Markovi vrásky nedělají.

 
 „Až na ty výsledky jsem s přístupem i s výkonem v zápasech spokojený,“ podotkl Marko.

I přes prohrané zápasy viděl dostatek pozitiv. „Hlavně v konfrontaci s Brescií, která hraje druhou nejvyšší italskou soutěž, jsem byl s herním projevem hodně spokojený. Bohužel stále doplácíme na individuální chyby, které musíme co nejdřív odstranit,“ podotkl Marko.

Italská mise včerejškem skončila. Výprava v neděli odcestovala zpátky do České republiky. „Během víkendu jsme viděli dva zápasy. V italské Serii B Brescii proti Boloni. A v neděli utkání nejvyšší soutěže Udine - Ginoa,“ popisuje víkendový program kouč Vysočiny.

Podle něj už se také začíná rýsovat sestava pro jarní část sezony. „Uznávám, že to složení je hodně patrné ze sestavy ze zápasu s Brescií. Ale samozřejmě do zahájení druhé ligy je ještě dost času a může něco změnit,“ upozorňuje Marko.

Během soustředění nemohl počítat s dvojící pravých obránců či záložník. Radka Slámu i Brazilce Gabriela trápila drobná zranění.

„Předpokládám, že by mohli být v pořádku a příští týden k dispozici,“ dodal Marko.

Se sestavou už nehodlá v příštích zápasech nějak obzvlášť experimentovat. „Teď už bude víceméně všechno směřovat k tomu, abychom v klidu hledali optimální složení,“ uzavřel jihlavský trenér.

 

 

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu