13.02.2008, Miroslav Fuks

Góly do bystrcké sítě přišly až ve druhé části

Góly do bystrcké sítě přišly až ve druhé částiStředečním tradičně „lehčím“ soupeřem fotbalistů Vysočiny byla třetiligová Bystrc. Ta na humpolecké umělé trávě úspěšně vzdorovala celý první poločas, ovšem ve druhé části mladá jihlavská sestava zatížila konto svého soupeře čtyřmi brankami. Na konečném výsledku 5:1 se dvěma brankami podepsal Šamánek a jednou se trefili Rabušic, Dupal a Vácha.

 
FC VysočinaFC Vysočina
přát., středa 13.2.2008, 17:00
5:1
(1:1)
BystrcBystrc
 
Góly Vysočiny: Šamánek 2, Rabušic, Dupal, Vácha
Diváci: 0
FC Vysočina: Šimon – Sláma (46. Veselý), Kadlec, Bodeček, Cihlář (46. Vepřek) – Schneider, Hušbauer – Dupal, Rabušic, Vácha - Šamánek.
 

Komentář

Jihlavští trenéři před blížící se náročnou sérií zápasů v rámci soustředění rozložily síly na hráče, kteří dosud v zimní přípravě odehráli menší porci minut.
„V první půli nám Bystrc dokázala vzdorovat a dokonce se jí podařilo skórovat. S postupem času však soupeři docházely síly a my hru měli zcela pod kontrolou. Ovládli jsme hřiště a dokázali jsme se prosadit i střelecky. Výkony na sebe upozornili zejména mladí hráči,“ stručně zhodnotil přípravný zápas asistent trenéra Vrzáček.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu