30.01.2008, Miroslav Fuks

Juniorka se s Lipovou rozešla smírně

Juniorka se s Lipovou rozešla smírně„Céčko“ Sigmy Olomouc, tedy třetiligová Lipová, dnes změřila síly s juniorkou FC Vysočina. Duel skončil nerozhodně 2:2 po poločasu 1:1, když za Jihlavu skórovali Ivan Čermák a Jan Veselý.

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
přát., středa 30.1.2008, 13:00
2:2
(1:1)
LipováLipová
 
Góly Vysočiny: 30. Čermák, 60. J.Veselý
Diváci: 0
FC Vysočina B: Štěpanovský (46. Hlavoněk) – Hříbek, Havránek, Nešpor, Naniaš – Benda, Chlup, Čermák, Netrda – J.Veselý, Žejdlík, střídající: Bureš, Kříž, Wasserbauer, Niederle.
 

Komentář

Trenéra Romana Kučeru nyní velmi trápí přebytek defenzivních typů a nedostatek ofenzivních hráčů, zejména pak útočníků. Při zranění Pešky, Šplíchala, Chmelíka a vzhledem k návratu Borovského do pražské Slavie v kádru disponuje pouze jedním klasickým hrotem Veselým. I proto dnes v útoku alternoval brankář Žejdlík. Dodejme, že kádr „béčka“ po měsíčním testu v dospělé kopané opustili Filip a L.Procházka, kteří se vrátili do kabiny ligového dorostu.
„Zápas se hrál oboustranně ve velmi dobrém tempu. V první části měli více ze hry olomoučtí a ve druhé půli jsme se více prosazovali my. Bohužel jsme nevyužili gólových příležitostí Veselého, Chlupa či Niederleho,“ řekl stručně k zápasu trenér Kučera.

 
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu