25.01.2008, Miroslav Fuks

Vysočina se bude muset proti Interu obejít bez šestice hráčů

Vysočina se bude muset proti Interu obejít bez šestice hráčůFotbalisty FC Vysočina v sobotu čeká další duel v rámci zimní přípravy. Svěřenci kouče Marka nastoupí od 13:00 hodin na umělé trávě v Bratislavě proti fotbalistům Interu. Náš celek se proti momentálně druholigovému týmu bude muset obejít bez šestice hráčů.

 
„Stopery Tlustého a Bodečka trápí menší zranění a trojice Gabriel, Hušbauer a Chlup po zranění či nemoci teprve začala trénovat a my je zatím budeme šetřit. Horší je situace u brankáře Petra Tulise, který má problémy s kolenem a proti Interu v bráně určitě nenastoupí. Chytat tudíž bude Štěpanovský a jako dvojka pojede Žejdlík. Není však vyloučeno, že v tomto duelu bude testován nový brankář. Naopak je po svalovém zranění v pořádku Petr Faldyna, který by měl v Bratislavě odehrát minimálně 30 minut,“ informoval nás asistent trenéra Josef Vrzáček.

Celý tento týden, krom pátku, jsme trénovali dvoufázově. Šlo o velice náročné tréninky převážně zaměřené na sílu a vytrvalost. Zároveň jsme však řešili i záležitosti taktické. Celý tým musím pochválit, neboť výborně trénuje a je na něm vidět velká chuť,“ zdůraznil Vrzáček.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu