08.01.2008, Miroslav Fuks

Juniorka zahájí přípravu s minimem změn

Juniorka zahájí přípravu s minimem změnTřetiligová juniorka FC Vysočina zahájí zimní galeje ve středu 9. ledna. Trenérovi Romanu Kučerovi bude k dispozici omlazený kádr bez velkých posil. Velkým příslibem pro jaro by mohl být návrat uzdravujícího se útočníka Vladimíra Pešky.

 
Peška, který v roce 2007 odehrál pouhé 3 minuty v mistrovském utkání, od závěru loňského roku individuálně trénuje. Zaměřuje se na vytrvalost a posiluje. Do zimní přípravy vstoupí s juniorkou, ovšem v lednu se bude nadále spíše připravovat samostatně. V únoru by se měl více zapojit do přípravy s mužstvem včetně herních cvičení. V březnu by již mohl být připraven k mistrovským zápasům.

Juniorku čeká zhruba deset přípravných utkání, přičemž ten první je na programu v neděli 20. ledna proti diviznímu Velkému Meziříčí. Do té doby hráči absolvují náročné nabírání fyzické kondice a svalové hmoty.

Kádr oproti podzimu opustili Jiří Chlup, Rostislav Šamánek, Martin Štěpanovský, Michal Naniaš a Josef Hušbauer, kteří byli přeřazeni do prvního týmu. Opačným směrem putoval krajní záložník Ivan Čermák, z hostování v Havlíčkově Brodě se vrátil obránce Adam Procházka a z dorostu byli přeřazeni Luděk Procházka a Petr Filip. S týmem se navíc bude připravovat trojice Pavel Bartoš, Štěpán Wasserbauer a Josef Šplíchal, kteří si hledají angažmá.

„V lednu tým mohou doplnit 2 – 3 perspektivní hráči. Navíc lze očekávat, že někteří fotbalisté budou v průběhu zimy přesunuti z kabiny „áčka“,“ uvedl sportovní manažer Zdeněk Šmýd.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu