17.11.2007, Miroslav Fuks

Juniorka proti favoritovi tahala za kratší konec

Juniorka proti favoritovi tahala za kratší konecPodzimní fotbalový kolotoč dnes završil dohrávaný duel MSFL mezi juniorkou FC Vysočina a FK Mutěnice. V něm se nakonec radoval zkušenější hosté na čele s exligovými Zemánkem či Bílkem, kteří třetí tým tabulky dovedli k vítězství 2:3. Naši mladíci dokázali ve druhé půli díky brankám Šamánka a Rabušice srovnat dvougólové manko, ovšem nakonec tahali za kratší konec.

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
15.kolo, sobota 17.11.2007, 11:00
2:3
(0:2)
MutěniceMutěnice
 
Góly: 60. Šamánek, 74. Rabušic - 3. Helísek, 41. Brychta, 80. Kořínek

Rozhodčí: Marek - Zelinka, Adámková

Ž.K.: Vácha, Naniaš - Drábek


Diváci: 100

FC Vysočina B: Štěpanovský - Benda, Havránek, Nešpor, Naniaš (80. Niederle) - Hušbauer, Chlup, Vácha, Cihlář - Šamánek, Rabušic.
Mutěnice: Blaha - Brychta, Jašíček, Zemánek, Kováč, Válek, Bubenko, Bílek, Drábek, Helísek, Kořínek.
 

Komentář

Soupeř se ujal vedení již ve 2. minuty díky nádherné a zřídka vídané střele Helíska do šibenice. Hosté svoji fotbalovost zúročili ještě ve 41: minutě, kdy na 0:2 zvyšoval obránce Brychta. „Ve druhé půli se nám podařilo zkonsolidovat síly a dokázali jsme díky trefám Šamánka a poté Rabušice z penalty vyrovnat na 2:2. V tuto chvíli jsme věřil, že naši euforii přetaví ve vítězný gól. Bohužel, po chybě Váchy přišel trest od Bílka, který ideálně uvolnil Kořínka a bylo to 2:3… Jsem zklamán, protože jsme toto utkání chtěli vyhrát a určitě důležité tři body byly v našich silách. V průběhu zápasu bylo velká škoda, že se neujaly gólové hlavičky Havránka či velká šance Cihláře. Dnes nám bohužel nešla hra po křídlech, která je na užší umělé trávě velmi důležitá. Málo jsme se tak dostávali do šancí. Kluci podali poctivý výkon, ale proti kvalitnímu soupeři nezvládli rozhodující momenty zápasu,! řekl po posledním utkání sezóny trenér Romana Kučera.

 
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu