20.10.2007, Miroslav Fuks

Starší dorost nestačil na neporaženou Olomouc

Starší dorost nestačil na neporaženou OlomoucDosud neporažený lídr tabulky dorostenecké ligy byl nad síly našeho staršího dorostu. Zraněními sužovaný tým trenéra Miroslava Kriega vzdoroval v první půli, ale ve druhé části už na svého soka nestačil a třikrát inkasoval.

 
OlomoucOlomouc
12.kolo, sobota 20.10.2007, 11:00
3:0
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Diváci: 0
FC Vysočina: Hlavoněk – Kubeš, Filip, Pražák, Štancl – Hirsch, Šandera, L.Procházka (30. V.Černý), Dobrovolný – Tecl (70. Gruna), Kratochvíl (75. Žilka).
 

Komentář

Oproti úspěšnému úterním duelu proti Mladé Boleslavi scházeli „dospělí“ Rabušic, Šamánek, Žejdlík a Hušbauer a navíc se na marodku do konce sezóny přesunul reprezentant Pikl. Ten doplnil trojici zraněných Rašku, Pohanku a Urbánka. Aby nebylo problémům dost, tak v průběhu první půle sanitka s hlubokou tržnou ránou na noze odvezla kapitána Procházku, aby se ve druhé části vrátila pro Kratochvíla, který odstoupil s podezřením na zlomeninu ruky. „Troufnu si říci, že bychom za normálních okolností byli schopní z Olomouce minimálně bod odvézt. Za daného stavu jsme však Sigmě nedokázali vzdorovat. Zejména nám při řadě absencí a zranění scházela ofenzivní kvalita. První půli jsme odehráli slušně a stavu 0:0 odpovídal i vyrovnaný průběh utkání. Po změně stran nás však srazily do kolen dvě rychlé branky,“ uvedl k porážce kouč Krieg.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu