29.09.2007, Miroslav Fuks

Macháček: „Cíl neinkasovat se nám podařil splnit“

Macháček: „Cíl neinkasovat se nám podařil splnit“Velezkušený nejvyšší soutěží protřelý brankář Libor Macháček do Jihlavy přišel v lednu 2006 s úkolem krýt záda dvojici Rzeszoto – Tulis a působit v roli trenéra brankářů. I proto lze jeho starty v dresu „týmu“ FC Vysočina spočítat velmi lehce, neboť do dnešního dne nastoupil pouze jednou na poslední minuty duelu v Mladé Boleslavi.

 
Navíc v sedmi zápasech loňské sezóny výrazně napomohl záchraně juniorky MSFL. V sobotním duelu na půdě Hlučína však trenér Marko ukázal a něj a Macháček si tak odbyl svoji jihlavskou druholigovou premiéru.

Jaká z jeho pohledu byla?

O své zařazení do sestavy jsem se na 100% dozvěděl až včera po domluvě s koučem Markem. Neměl jsem s touto volbou problém. S klukama stále trénuju a udržuju se v kondici a snad i ve formě. Na vlastní zápas jsme se velice dobře připravili. Přesně jsme věděli, co na soupeře platí a co od Hlučína můžeme očekávat. Vyšla nám sázka na defenzívu a rychlé kontry. Určitě hodně pomohlo, že jsme rychle vedli 2:0 a poté jsme si už výsledek dokázali pohlídat. A to i přesto, že domácí ještě více za podpory svých příznivců zvýšili agresivitu. Přes jejich územní převahu jsme jim však skórovat neumožnili. Cíl neinkasovat se nám podařil splnit.

Kdy ti v brance bylo nejhůř?

Asi v momentech, kdy domácí nastřelili břevno a ke konci zápasu po závaru a biliárové situaci tyč.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu