23.09.2007, Miroslav Fuks

Juniorka poločasové vedení v Uničově neudržela

Juniorka poločasové vedení v Uničově neudrželaJuniorka v Uničově vedla, sahala po druhém pojistkovém gólu, ovšem nakonec odešla ze hřiště velmi zklamána po porážce 2:1. Rozhodnutí padlo v 85. minutě po hodně sporném pokutovém kopu. Jedinou branku Vysočiny vstřelil Rostislav Šamánek.

 
UničovUničov
8.kolo, neděle 23.9.2007, 10:15
2:1
(0:1)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Góly: 55. Vejvoda, 85. Fiala - 12. Šamánek

Rozhodčí: Boček Vl. - Chramcov, Ondráš

Ž.K.: Rojka, Poštulka, Lachowicz - Hušbauer, Chlup, Havránek


Diváci: 0

Uničov: Uvízl - Niessner, Poštulka, Vejvoda, Vaníček - Špunda, Fiala, Večeřa T., Lachowicz (79. Novosad) - Rojka (61. Večeřa M.), Szmek (90. Svačina).
FC Vysočina B: Štěpanovský - Benda, Havránek, Kříž, Vepřek - Čermák, Chlup, Hušbauer, Netrda (71. Chmelík) - Rabušic (78. Borovský), Šamánek.
 

Komentář

„Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, když ve 12. minutě otevřel skóre hlavou Šamánek. Poté jsme nadále produkovali kvalitní hru a byli jsme blízko druhému tolik důležitému gólu. Ten bohužel nepřišel a my místo něj po střele Vejvody inkasovali vyrovnávací branku. Druhý branku jsme poté skutečně vstřelili, ovšem zásah Šamánka nebyl kvůli údajnému ofside postavení uznán. Naopak sudí v 86. minutě odpískal sporný pokutový kop, který proměnil Fiala. Uničov vytěžil z minima maximum a nám zůstalo pouze zklamání a skepse. Bohužel nám chyběla pečeť v podobě druhé branky. Za předvedený výkon jsme si určitě minimálně bod zasloužili,“ uvedl po zápase trenér Kučera.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu