22.09.2007, Miroslav Fuks

Dobrý výkon dorostu k bodům nevedl

Dobrý výkon dorostu k bodům nevedlStarší dorost navázal do dobré výkony posledních kol, což bohužel na půdě Teplice k bodovému zisku nevedlo. Přesto měl trenér Krieg ke svým svěřencům jen slova chvály. Jedinou branku Vysočiny vstřelil Vojtěch Šandera.

 
TepliceTeplice
8.kolo, sobota 22.9.2007, 14:15
3:1
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Gól Vysočiny: Šandera
Diváci: 0
Teplice: Hlavoněk – Kubeš, Filip (60. Raška), Pražák, Urbánek – Hirsch, Šandera, L.Procházka, V.Černý (25. Žilka, 70. Pohanka) – Tecl, Pikl.
 

Komentář

„Začátek jsme měli velmi dobrý a do 15. minuty jsme byli aktivnějším týmem. Měli jsme i dvě gólové šance, jenže po standardce jsme mířili pouze do tyče a o chvíli později Pikl po samostatném průniku přeloboval i branku. Jak už to tak ve fotbale bývá, tak se vedení ujal soupeř. Teplice se ujali vedení po velmi šťastném, ale krásném voleji z hranice šestnáctky. Druhý poločas opět zahájily naše šance, ovšem Procházka v té největší střelu prováhal. Nadále jsme byli aktivní a tvořili jsme hru a soupeř vycházel z brejků. Jeden z nich využil ke zvýšení na 2:0. Poté však Šandera po centru Procházky snížil a my jsme maximálně otevřeli hru a hráli jsme na tři útočníky. Bohužel, branku jsme nevstřelili a naopak přišel třetí úspěch domácích. Přesto své hráče musím velmi pochválit. Hráli na hranici sebeobětování a vyčerpání a velmi dobře. Kvalita v koncovce nám však tentokráte chyběla a fotbal nás tak nastavil svoji krutou tvář. Ze zápasu jsme však odešli se vztyčenou hlavou,“ řekl po utkání trenér Krieg.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu