10.09.2007, DENÍK - Ondrej Dudáš

Cihlář se trefuje výhradně do sítě Ústí

Cihlář se trefuje výhradně do sítě ÚstíJIHLAVA - Zopakoval přes rok starou historii. Tehdy jako devatenáctiletý debutant ve druhé lize pokořil gólem na 3:0 Ústí nad Labem. Stejný kousek se Tomáši Cihlářovi povedl i v pátek.

 
Tentokrát to ale nebylo hlavou. Vicemistr světa ze šampionátu dvacítek přišel na hřiště v posledních okamžicích a po úniku Bartoše pečetil výsledek tentokrát střelou, která ještě navíc byla tečovaná.

„Spadlo to tam se štěstím. Trošičku jsem se na hřišti i zpotil,“ usmíval se Cihlář. Také nyní to pro něj byla premiéra. Za A-tým totiž v rozběhnuté sezoně nastoupil vůbec poprvé. „Je to hlavně dané tím, že jsem musel dohánět to tréninkové manko z přípravy, kterou jsem kvůli mistrovství světa neabsolvoval,“ vysvětluje. V době volna si prý přidává. „Chodím individuálně,“ potvrdil.

Za těch pár chvil na hřišti v pátečním zápase je ale vděčný. „Především jsem byl strašně rád, že jsem mohl nastoupit alespoň na chvilku. A že to skončilo gólem, je jenom plus,“ říká.

To, že by se dal považovat za specialistu na Ústí, si nemyslí. „Takhle to neberu. Jedná se jen o náhodu,“ dodal Cihlář s úsměvem.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu