01.09.2007, Miroslav Fuks

Juniorka napravila dojem ze Znojma a zdolala Zábřeh

Juniorka napravila dojem ze Znojma a zdolala ZábřehJuniorka FC Vysočina po dobrém výkonu zdolala kvalitní tým Zábřehu 3:1 a napravila tak dojem z porážky ve Znojmě. Dvě branky jihlavského týmu vstřelil Šamánek a skóre duelu otevřel Kříž. Svěřenci trenéra Kučery mají po 4. kole MSFL na kontě 6 bodů, navíc se s velkou pravděpodobností mhou těšit na kontumační výhru z úvodního utkání v Lipové.

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
4.kolo, sobota 1.9.2007, 11:00
3:1
(1:0)
ZábřehZábřeh
 
Góly: 56. a 90. Šamánek, 45. Kříž – 67. Novák

Rozhodčí: Pochylý - Páral, Chramcov

Ž.K.: Hříbek, Zedníček, Chlup - Janků


Diváci: 100

FC Vysočina B: Štěpanovský - Hříbek, Kříž, Havránek, Cihlář - Zedníček, Chmelík (67. Bureš), Chlup, Netrda (77. Niederle) - Rabušic (46. Benda), Šamánek
Zábřeh: Janků - Penc (71. Svozil), Skopal, Šalamoun, Knápek - Pobudský (78. Dragon), Cetkovský, Novák, Laštůvka - Šrom, Pinkala (46. Vašíček)
 

Komentář

Domácí mladíci svoji snahu o nápravu zahájili od úvodních minut a zkušenějšímu soupeři byli velmi nepříjemným a houževnatým protivníkem. Vedle bojovnosti však nezapomínali ani na fotbalovost a byli díky tomu blíže úvodní brance. Ovšem kanonýr Rabušic hned třikrát hlavou selhal. Nejdříve jeho hlavičku z malého vápna v 7. minutě skvěle vyrazil gólman Janků, o pět minut později byl po rohu Chmelíka opět proti brankář a dotřetice hlavička po rohu letěla těsně vedla. Do rychlém a zajímavém úvodu první časti tempo trochu opadlo a zdálo se, že se týmy do kabin rozejdou za nerozhodného stavu. Proti však byl v nastavení František Kříž, který po volném přímém kopu dorazil do sítě míč vyražený gólmanem, který takto reagoval na hlavičku svého obránce.
Na začátku druhé části se čekal nápor hostí, který však příliš nepřicházel. Naopak se opět prosadila naše juniorka po standardní situaci. V 56. minutě využil závaru při rohovém kopu Šamánek a míč nekompromisně z malého vápna napálil do branky. Hosté se však nepoložili a vrhli síly do útoku. V 67. minutě postupoval Vašíček zleva sám na Štěpanovského, který však jeho střelu skvěle vyrazil. Chvíli nato však kapituloval po přesném přímém kopu Nováka. Zábřeh se vrhl do útoku, ale musel stále hájit obranu proti rychlým brejkům Vysočiny. V 86. a 89. minutě však bylo Sulko blízko vyrovnání po velkých šancích Šroma. Ten, naštěstí pro Jihlavu, mířil poprvé pravačkou a podruhé hlavou vedle. Přišel tak trest na druhé straně, když v první minutě nastavení dal konečnou podobu skóre Šamánek, které do sítě hlavou prodloužil předchozí hlavičku Zedníčka.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu