11.08.2007, Miroslav Fuks

Pavel Simr sestřelil Třinec!

Pavel Simr sestřelil Třinec!Fotbalisté FC Vysočina potvrdili, že se jim proti Třinci daří a na jeho půdě si připsali první výhru v této sezóně a cenné tři body do tabulky pravdy. Zaslouženou výhru Jihlavy trefil kanonýr Pavel Simr, který utkání rozhodl dvěma trefami v 63. a 64. minutě. Dodejme, že Vysočina dosud s Třincem sehrála pět druholigových duelů, ve všech zvítězila a chlubí se celkovým skóre 12:0!

 
TřinecTřinec
2.kolo, sobota 11.8.2007, 10:15
0:2
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly:63. a 64. Simr

Rozhodčí:Hájek - Čecháček, Santarius

Ž.K.:Kořínek, Černý, Malíř - Mezlík


Diváci: 1050

Třinec: Bruk - Lisický, Pindor, Zítka, Matěj - Malíř, Krejčíř, Kořínek, Martinčík (46. Černý) - Dombi (78. Čelůstka), Jakus (69. Hromada).
FC Vysočina: Tulis - Bartoš, Kadlec, Šedivý, Drga – Veselý (83. Čermák), Lovětínský, Gebreselassie, Mezlík – Simr (65. Vácha), Faldyna (61. Rabušic).
 

Komentář

Trenér Zákostelský dle očekávání do sestavy zařadil brněnské duo Simr – Mezlík, kteří nahradili Čermáka s Váchou. Takto složená sestava začala mít po úvodní oťukávací dvacetiminutovce převahu. První velká šance přišla ve 20. minutě, kdy Lovětinský lehoučkým centrem našel ve vápně volného Faldynu, jehož hlavičku bravurně vyrazil gólman Bruk. Domácí brankář výborně zasáhl i o dvě minuty později po centru Mezlíka z pravé strany a následné hlavičce Gebreselassieho. Šancemi nabitou pětiminutovku završila velká příležitost kanonýra Faldyny. Ten vystihl nepřesnou malou domů Zítky, dostal se i za brankáře, ale jeho gólovou střelu z brankové čáry odkopl Pindor. Mírná převaha Vysočiny i nadále pokračovala bez gólového efektu. Blízko kýžené brance byl až dvě minuty před koncem půle opět Faldyna, který z identické situace opět zachytil malou domů, jmenovitě Pindora, a jeho následné zakončení znamenalo velké nebezpečí pro domácího gólmana.
Druhou část zahájila šance Simra, kterou hasil skvělým skluzem Zítka, a tentýž hráč se nedostal k zakončení po přihrávce aktivního Mezlíka. Chvíle našeho kanonýra však měly teprve přijít. V 51. minutě Drgovu střelu velmi efektivním zákrokem pro diváky lapil brankář Bruk. Oboustranně zajímavý fotbal pokračoval a nadále byl zejména v režii hostí. Až v 61. minutě přišla první velká šance domácích, kdy po přihrávce Dombiho zakončoval Jakus. Brankář Petr Tulis se však zaskvěl výborným zákrokem. Jihlavská odpověď přišla o dvě minuty později a rozhodla celý zápas. Opět přihrával Mezlík, našel svého brněnského kolegu Simr a ten sám před brankářem Brukem nekopromisně zakončil. Populárnímu „Simírovi“ se však v jihlavském dresu daří a svůj gólový potenciál potvrdil hned po rozehrávce! Centr Bartoše napálil do tyče Rabušic a dobíhající Simr zvýšil svým druhým gólem v zápase na 0:2. A o minuty později mohl vystřídat, když ho nahradil Vácha. Do konce utkání Vysočina bez větších problémů kontrolovala hru. Třinec se sice snažil o zdramatizování zápasu, ale pokusy Matěje, Černého či Kořínka měli k brance daleko. Tři body tak putovaly na Vysočinu a po smolné domácí remíze na HFK přinesly potřebné sebevědomí a klid do jihlavské kabiny.

 
Zápasy
2.kolo | Třinec - FC Vysočina | 0:2
17.kolo | FC Vysočina - Třinec | 3:0
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu