23.10.2017, Petr Chudoba

U17: Výhra proti kvalitnímu soupeři - ostravskému Baníku

U17: Výhra proti kvalitnímu soupeři - ostravskému BaníkuMladší dorostenci na domácí půdě přivítali hosty z Baníku a zápas sliboval velice kvalitní podívanou v boji o čelo tabulky. Od začátku zápasu se hrál rychlý fotbal a zápas byl velice vyrovnaný. V utkání padla pouze jedna branka, kterou vstřelil Vošmera na konci prvního poločasu a tak vyhrála Vysočina 1:0!

 
FC VysočinaFC Vysočina
13.kolo, sobota 21.10.2017, 14:15
1:0
(1:0)
Ostrava BOstrava B
 

Góly: 39. Vošmera
ŽK: 11. Fila (JIH), 57. Ritter (JIH), 60. Vošmera (JIH) - 66. Tamajka (OSB)
Diváci: 50
FC Vysočina: Mastný – Fila, Nováček, Trinh, Novák (79. Ma. Malata) – Lukáš Trnka, Šrámek (65. Havel) – Havlín (72. Pojezný), Ritter, Vošmera (60. Vácha) – Mirek Malata (71. Čermák)
 

Komentář

"Dnes jsme hráli proti druhému celku tabulky. Soupeř prokázal svoje kvality a ukázal nám, že to nebude jednoduchý zápas. Utkání se hrálo ve vysokém tempu, nahoru dolů. Do vedení jsme se dostali v poslední minutě prvního poločasu, když se dokázal prosadit Vošmera, který krásně vymetl z dvaceti metrů šibenici. Společně s hosty jsme si vytvořili mnoho šancí. V tomto zápase jsme byli šťastnějším týmem." zhodnotil utkání trenér Libor Smejkal.


 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu