22.07.2017, Miroslav Fuks

Juniorka v generálce předvedla odlišné poločasy

Juniorka v generálce předvedla odlišné poločasyJuniorský tým FC Vysočina dnes v Borech u Velkého Meziříčí ukončil krátké soustředění výhrou nad divizním SFK Vrchovina Nové Město na Moravě. Jihlavští mladíci předvedli duel dvou velmi odlišných poločasů. V prvním zvítězili 0:3 díky dvěma trefám Filipa Novotného a jednou se trefil Martin Svatík, ovšem ve druhém se jim nedařilo a dvakrát inkasovali.

 
VrchovinaVrchovina
přát., sobota 22.7.2017, 10:00, Bory u Velkého Meziříčí
2:3
(0:3)
FC Vysočina jun.FC Vysočina jun.
 
Góly Vysočiny: Novotný 2, Svatík
Diváci: 0
FC Vysočina jun.: Kolář - Vrzal (46. Vašíček), Vedral, Kolčava, Kafoněk - Pecháček (46. Časta), Šerý (46. Fikar), Svatík, Novotný (46. Průša) - Duba (46. Svoboda), Smejkal.
 

Komentář

"V první poločase jsme dominovali, ovšem po poločasovém střídání se nám vytratila souhra, vyklidili jsme hřiště a soupeř nás po zbytečných ztrátách ve středu hřiště dvakrát potrestal. Během letní přípravy to ostatně nebylo poprvé, kdy jsme předvědli zcela odlišné poločasové výkony," řekl k poslednímu přípravnému duelu v letním bloku trenér Pavel Procházka.

Jeho tým už za týden vstoupí do prvního kola nového ročníku Juniorské ligy, když bude v neděli 30. července od 11.00 hodin hostit Zbrojovku Brno. Jak je na boje v nové sezóně připraven? "Těší mne, že jsme absolvovali všechny tréninky, které jsme si naplánovali. Spokojen mohu být i s intenzitou tréninků a přístupem hráčů. Stejně tak jsem rád, že jsme mohli absolvovat krátké minisoustředění, které nepochybně prospělo utužení kolektivu. V přípravě jsme podávali značně nevyrovnané výkony, tudíž jsem velmi zvědavý, jak se nám bude dařit v mistrovských zápasech. Stejně tak uvidíme, co přinese nový model Juniorské ligy, který se bude v první fázi hrát rozdělen na českou a moravskou skupinu. Osobně si myslím, že jde o krok zpět. Celostátní model mi přišel přínosnější. Musíme se s tím však vypořádat."

Kádr kouče Procházky se v současné době musí vypořádat s řadou zranění: "Pěnkava a Sargsyan si z přípravných duelů odnesli zranění kolena a nyní čekají na verdikt magnetické rezonance. Svalové či úponové potíže trápí Dujmoviće, Besedu a Karmazína. Navíc u Mašiće přetrvávají komplikace s břišními svaly. Kádr pro ligové zápasy budou tvořit hráči ročníků 1997 a 1998, které budou doplňovat fotbalisté z širšího kádru "áčka". Otazník zatím visí nad dalším působením hráčů z loňského juniorského kádru, u nichž lze očekávat, že během léta změní dres. Na mysli mám Pedra, Rychetníka, Fialu, Vedrala, Patrika Demetera nebo Šerého," doplnil Procházka.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu