06.03.2017, Petr Chudoba

U19: Důležité domácí vítězství proti Slovácku

U19: Důležité domácí vítězství proti SlováckuDorostenci U19 sehráli v pořadí druhé jarní utkání I. Celostatní ligy. V domácím prostředí přivítali celek Slovácka. Skóre otevřel v 15. minutě hlavou po rohovém kopu hostující Tischler. Ve druhém poločase vyrovnal domácí Průša v 58. minutě. Po další brance Slovácka v 69. minutě už stříleli pouze domácí a po bránkách Smejkala a Vrzala v rozmezí 76. a 78. minuty došli k důležitému vítězství 3:2.

 
FC VysočinaFC Vysočina
19.kolo, sobota 4.3.2017, 11:00
3:2
(0:1)
SlováckoSlovácko
 
Góly: 58. Průša, 76. Smejkal, 78. Vrzal - 15. Tischler, 69. Rezek ŽK: 54. Dujmovič, 68. Smejkal - 41. Čajka
Diváci: 0
 

Komentář

„O kvalitních standardních situacích Slovácka jsme moc dobře věděli a stejně jsme hned z prvního rohu inkasovali. Navíc se Slovácku dařilo držení míče a my působili velmi pasivním dojmem. O poločasové přestávce jsme se rozhodli jít do rizika a vysunuli se při napadání. Slovácko jsme tak dostali pod tlak a hra se úplně otočila. Byli jsme velmi aktivní a vytvářeli si střelecké příležitosti. Nejdříve vyrovnal Průša, který si počkal na zadní tyči na centr Fikara. Z ojedinělé akce soupeře jsme si nechali vstřelit druhý gól. Toto nás však nezlomilo a během dvou minut jsme výsledek otočili v náš prospěch. Po akci Křivánka srovnal Smejkal a po rohovém kopu a zpětné přihrávce Lorence rozhodl o konečném stavu kapitán Vrzal. Cením si toho, že jsme dokázali vyhrát i přes to, že jsme dvakrát v utkání prohrávali. Velkou radost mám také z toho, jakým způsobem dokázali do zápasu vstoupit střídající hráči. Přesně takové vítězství jsme potřebovali. Určitě nás posílí do dalších bojů o záchranu soutěže!“ zhodnotil utkání trenér Průša.
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu