05.10.2016, Vojtěch Fuks

Starší dorost remizoval v Českých Budějovicích

Starší dorost remizoval v Českých BudějovicíchPředehrávku 13. kola sehráli hráči staršího dorostu U19 pod vedením trenéra Kamila Průši na hřišti Českých Budějovic, kde hráli nerozhodně 2:2 (2:1). Hned v počátku utkání se prosadil střelecky Pavel Svoboda, ale kvůli zbytečným chybám o vedení hosté přišli. V druhém poločase se tým psychicky vzchopil a zaslouženě brankou Tomáše Lorence vyrovnal, proto zápas došel až do penaltového rozstřelu, který domácí zvládli lépe a tak si připsali do tabulky o bod navíc......Z důvodu reprezentačních povinností dorostenců Sparty Praha bylo nadcházející 9.kolo přesunuto na pozdější termín - 1.11.2016 v 11:00 hod Na Stoupách.

 
Č. BudějoviceČ. Budějovice
13.kolo, úterý 4.10.2016, 12:00
3:2pen
(2:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 25. Tomek, 32. Kalousek – 3. Svoboda, 57. Lorenc
Penalty: 7:6
ŽK: Kočí, Tomek, Kořínek, Šplíchal, Smetana - Křišťál
Diváci: 0
FC Vysočina: Jágrik – Křišťál, Trojánek (57. Fikar), Vrzal, Řezáč – Pavlík (82. Polcar), Malár (89. Časta), Karmazín, Průša – Lorenc (65. Matulka), Svoboda.
 

Komentář

„Do utkání jsme šli s dvěma klasickými útočníky s cílem co největší aktivity na polovině soupeře. Chtěli jsme hned od úvodního hvizdu nastoupit na domácí a dostat je pod tlak, protože jsme věděli, že měli v posledních dvou utkáních špatné vstupy do zápasů. Toto se nám povedlo a šli jsme hned ve třetí minutě do vedení, když se v pokutovém území prosadil Svoboda. Do patnácté minuty jsme byli lepším týmem, po té se hra začala vyrovnávat. Škoda, že v osmnácté minutě neskončila dobře mířená střela Vrzala z přímého kopu gólem. Zde domácí brankář svůj tým podržel. Chvíli na to jsme naopak vytvořili dobrou střeleckou příležitost domácím my, po našem zbytečném faulu nedaleko pokutového území. Střelu přes zeď se Jágrikovi chytit nepodařilo a bylo tak srovnáno na 1:1. O sedm minut později nám bylo ještě hůře, když jsme vyrobili fatální chybu v rozehrávce, kterou vystihnul Kalousek. Sám tváří v tvář Jágrikovi nezaváhal. Tento okamžik nás zcela pochopitelně psychicky poznamenal a do konce poločasu jsme byli rádi, že jsme neinkasovali další branku. Do druhé půle jsme nastoupili s odhodláním výsledek otočit. Hráli jsme s velkou chutí a nasazením. V 57. minutě se nám díky Lorencovi podařilo srovnat. Hrálo se více na polovině domácích a v několika situacích jsme byli blízko ke vstřelení třetí branky. Malár mířil vedle, Fikara vychytal domácí brankář Luksch. Navíc jsme měli tři možnosti protiútoků, kde jsme šli v přečíslení. Dvakrát Průša ani Matulka však finální přihrávku nedokázali procpat na nabíhající spoluhráče. Stav tak do konce utkání vydržel nerozhodný a opět se šlo do penalt. Domácí zde prokázali větší um a vyhráli v poměru 7:6. Odvážíme si tak již po čtvrté z půdy soupeře pouze bod, což je v naší situaci málo. Hráči však znovu podali velmi bojovný výkon, který byl podložen také kvalitní hrou. Pozitivem bylo gólové prosazení obou našich útočníků. Rovněž si cením toho, jakým způsobem jsme zvládli druhý poločas a sahali po otočení výsledku. Na druhou stranu se nám u jednotlivců opakují individuální chyby, k čemuž již do následujících zápasů musím přihlédnout. Do konce podzimní sezóny nám zbývá ještě sedm utkání, což je dostatečný počet na to, aby se vše otočilo. Potřebovali bychom dvakrát po sobě vyhrát v normální hrací době, což by nás v tabulce vyneslo výše a psychicky povzbudilo!“ řekl trenér Kamil Průša

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu