26.11.2016,

Starší dorost podlehl doma Karviné

Starší dorost podlehl doma KarvinéHráči staršího dorostu si v minulém zápase proti Hlučínu zvedli sebevědomí a svoji formu chtěli doma potvrdit i proti MFK Karviná. Bohužel prohráli hned první poločas 0:2 a brankově se prosadili až díky penaltě Pavla Svobody. V závěru utkání tuto možnost dostal i soupeř a utkání tak prohráli 1:3 (0:2).

 
FC VysočinaFC Vysočina
16.kolo, sobota 26.11.2016, 13:00
1:3
(0:2)
KarvináKarviná
 
Góly: 51. Svoboda (pen.) – 39. Macko, 45. Macko, 90. Nimely (pen.)
ŽK: 59. Konrád – 49. Formela, 52. Nimely, 63. Hejda
Rozhodčí: Hájek – Sedláček, Hanáková
Diváci: 0
FC Vysočina: Konrád – Matulka (83. Trojánek), Vrzal, Křišťál, Dujmović – Karmazín – Smejkal, Šteffl (27. Časta, 77. Fikar), Průša (88. Kafoněk), Řezáč (54. Lorenc) – Svoboda
 

Komentář

"Velmi důležité domácí utkání jsme nezvládli. Nepovedl se nám první poločas a zaslouženě prohrávali o dvě branky. I přes zlepšenou hru ve druhé půli se nám výsledek otočit nepodařilo. Za hru ve druhém poločase mohu hráče pochválit. V takto vyrovnané soutěži však hrát jeden poločas nestačí. Do středy se pokusíme dát dohromady, abychom se mohli porvat v posledním podzimním utkání o tři body se Slavií!" řekl utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu