30.01.2016, Miroslav Fuks

Vysočina se s Antalyí loučí výhrou nad MTK Budapešť!

Vysočina se s Antalyí loučí výhrou nad MTK Budapešť!Fotbalisté FC Vysočina herní soustředění v Antalyi završili výhrou nad MTK Budapešť 0:1 (0:0). Cenné vítězství nad 23ti násobným vítězem maďarské ligy (naposledy v roce 2008) a finalistou PVP, který přezimuje na 5. místě tabulky s dvoubodovou ztrátou na 2. příčku, zařídila v 80. minutě krásná trefa Tomáše Kučery. Jihlava tak potvrdila svoji skvělou bilanci na turecké půdě, kde z dosavadních 14 přípravných zápasů nikdy neprohrála.

 
MTK BudapešťMTK Budapešť
přát., sobota 30.1.2016, 14:00, Antalya - Turecko
0:1
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Gól: 82. Kučera
Diváci: 0
MTK Budapešť: Hegedüs - Bese, Grgics, Poór, Vadnai - Vass, Kanta, Strestik - Ramos, Torghelle, Varga
FC Vysočina: Hanuš - Vaculík, Krejčí, Šourek, Mišůn - Kučera, Hronek (65. Nerad) – Kukoľ (82. Dvořák), Šulek (82. Demeter), Bazal (46. Fulnek) – Voltr (65. Marcin).
 

Komentář

Rozhodnutí utkání přinesla 82. minuta, kdy Vaculík na pravém křídle zakombinoval s Kukoĺem, jenž našel ve středu hřiště Kučeru. Host z Viktorie Plzeň se poté parádně opřel do míče a z dvaceti metrů trefil horní roh branky.

„Během šesti dnů jsme sehráli tři utkání proti kvalitním soupeřům, což se dnes projevilo na lehkosti naší hry. Oproti dvěma předchozím zápasům jsme působili více unaveným dojmem. Nutno dodat, že MTK představovalo asi nejtěžšího soupeře, proti kterému jsme v Turecku nastoupili. Hrál se vyrovnaný zápas, oba celky dobře kombinovaly. V první půli měli více ze hry Maďaři, ve druhé jsme zase hru více ovládli my. V utkání jsme si vytvořili více šancí, než soupeř. Šlo o duel, v němž platilo, že kdo vstřelí první branku, ten zvítězí,“ okomentoval utkání trenér Michal Hipp.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu