FC VysočinaFC Vysočina
11.kolo, sobota 18.10.2014, 12:15
3:4
(3:1)
SlováckoSlovácko
 
Góly: 30. Šrámek, 7. Pojezný, 11. Pojezný.
Diváci: 0
FC Vysočina: Wendl - Juříček, Šrámek, Nováček, Vrtal (40. Diviš) - Švanda, Trnka (48. Časta), Pojezný, Ritter (59. Novák) - Havlín, Havel.
 

Komentář

"Dva podstatné momenty rozhodly o tom, že jsme odešli poraženi. Tím prvním bylo bleskové snížení Slovácka po rozehrávce na začátku 2. poločasu a tím druhým neproměněná penalta v 56. minutě, kdy bychom opět hostům odskočili na rozdíl 2 branek. Slovácko předvádělo kombinační fotbal a využívali své urostlé a rychlé útočníky, se kterými jsme si nedokázali poradit. Po dvou špatných rozehrávkách Slovácka jsme šli do rychlého vedení 2:0, kdy Pojezný obě vyřešil velice kvalitně. Snížení nás příliš nepoznamenalo a na 2x proměněný pokutový kop stanovil výsledek 1. poločasu na 3:1. Slovácko však ihned v úvodních vteřinách 2. půle snížilo na 3:2. Dále si vytvářelo brankové příležitosti, kdy buď svou vlastní nepřesností, nebo dobrými zásahy Wendla, se mu nedařilo vyrovnat. V 56´byl v pokutovém území podražen Havlín. Pokutový kop však brankář hostí zneškodnil. Stále se nám dařilo držet příznivý výsledek, několikrát jsme měli štěstí. Koncovka utkání byla dle hororového scénáře. Dvě minuty před koncem hosté vyrovnali a v poslední minutě jsme si srazili střílený centr do vlastní sítě. Slovácko si však vzhledem k průběhu utkání vyhrát asi zasloužilo. Rozhodli zcela jistě jejich rozdíloví hráči v útoku, kdy naši subtilnější krajní obránci neměli na tak urostlé a rychlé útočníky protizbraň." řekl po utkání trenér Lukáš Staněk.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu