FC VysočinaFC Vysočina
3.kolo, sobota 23.8.2014, 12:15
0:4
(0:2)
BrnoBrno
 

Diváci: 0
FC Vysočina: Doležal Adrian (60. Wendl Erik) - Juříček Pavel, Geist Ondra (53. Časta Ondřej), Nováček Ondřej, Trnka Michal (36. Vácha Jakub) - Vrtal Lukáš (36. Pojezný Karel), Šrámek Jiří, Trnka Lukáš, Ritter Adam (43. Novák Adam) - Diviš Roman, Havlín Václav (36. Havel Matyáš).
 

Komentář

„Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně. Zdobil nás důraz a dobrý pohyb. Získávali jsme územní převahu a dařila se hra po stranách. V 5´se nám poprvé podařilo nebezpečně ohrozit bránu Brna, avšak v zakončení jsme nebyli důrazní. Po čtvrt hodině hry se zrodila naše největší šance. Diviš si správně naběhl na dlouhý míč, přihrál na nabíhajícího Havlína, který samostatný nájezd neproměnil. Odražený míč se následně snažil vrátit z hranice PU do brány Šrámek, ale jeho povedenou střelu brankář Brna zneškodnil. To, co se nepovedlo nám, se bohužel povedlo soupeři. Odvrácený míč z našeho PU nechytatelně vrátil záložník hostí do pravého horního rohu. V tento moment to bylo velmi nespravedlivé, ale takový fotbal zkrátka je. A aby toho nebylo málo, v poslední minutě 1. půle jsme nezachytili rychlý protiútok, stopeři byli pozdě u útočníka, který zleva zakončoval, střelu se sice zblokovat podařilo, ale za tu cenu, že míč změnil směr a tím znemožnil dobrou reakci brankáři 0-2. Samozřejmě jsme chtěli po změně stran utkání zvrátit, ale ukázalo se, že Brno do 2. poločasu poslalo ještě větší kvalitu, než tomu bylo v 1. poločase. V této části hry dominovali hosté. My se dostávali pouze k rušivým protiútokům, kterým scházela větší kvalita v předfinální fázi. K té finální jsme se prakticky nedostali. Třetí branka v naší síti byla nešťastná, ale vyplynula z tlaku Brna v našem PU, kdy jsme si díky nešikovnosti při snaze odkopnout míč vsítili vlastence. Skóre uzavřel proměněný pokutový kop, kdy obrana nebyla schoopna ve třech lidech odebrat útočníkovi míč a toho jsme následně podrazili. Utkání jsme neodehráli vůbec zle. Tým pracoval velmi dobře. Bohužel soupeř má ve svém středu rozdílové hráče. Otázka je, jak by se vyvýjelo utkání, kdybychom do vedení šli my. Brnu gratuluji k vítězství, které bylo zasloužené.“ řekl po utkání trenér Lukáš Staněk.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu