OlomoucOlomouc
2.kolo, sobota 16.8.2014, 12:15
3:4
(2:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 70. Šrámek Jiří, 33. Novák Adam, 52. Ritter Adam, 64. Havlín Václav.
Diváci: 0
FC Vysočina: Doležal Adrian (50. Wendl Erik) - Juříček Pavel (44. Vrtal Lukáš), Šrámek Jiří, Nováček Ondřej, Vácha Jakub (44. Trnka Michal) - Švanda Josef, Pojezný Karel, Trnka Lukáš (44. Geist Ondra), Novák Adam (36. Ritter Adam) - Diviš Roman (54. Havlín Václav), Havel Matyáš (36. Růžička Jan).
 

Komentář

"K utkání jsme přistoupili zodpovědně a koncentrovaně. Přesto si v úvodu domácí vytvořili územní převahu a několik nadějných příležitostí. Ujala se však až střela z dvaceti metrů, která skončila v levém horním rohu naší branky. S ubíhajícími minutami se nám začalo dařit se dostávat na dostřel k bráně domácích a několik propagačních střel musel krýt i golman Olomouce. Ve 31. minutě se však opět trefili domácí, a opět střelou z dvaceti metrů, tentokrát do středu pod břevno. Do poločasu se nám však podařila vydařená akce, kdy po pravé straně potáhl míč do Pokutového Území Pojezný a nezjištně našel nabíhajícího Nováka, který 2 minuty před přestávkou z osmi metrů trefil přesně k pravé tyči.
Ve druhém poločase jsme již byli lepším mužstvem my. Olomouc se sice znovu dostala do dvoubrankového vedení, kdy jsme nezachytili přihrávku středem na nabíhajícího útočníka a ten zprava prostřelil Doležala. Stále častěji jsme však byli přítomni v nebezpečné vzdálenosti pro domácí a krásná individuelní akce Rittera vedla ke snížení. Na levé straně se dokázal zbavit protihráče a prudkým centrem před bránu donutil domácí k vlastní brance. O 12 minut později, v 64. minutě opět Ritter nádhernou skrytou přihrávko středem vybídl skvěle nabíhajícího Havlína k samostatnému nájezdu a ten nekompromisně zavěsil k tyči - 3:3. Olomouc byla pod tlakem a my šli za vítězstvím. V poslední minutě jsme kopali roh, při náběhu na zakončení byl v šestnátce faulován Růžička a Šrámek pokutový kop s přehledem porměnil. Dnes jsem byl s přístupem a s výkonem jak celého mužstva, tak i jednotlivců velmi spokojen. Fungovala nám hra po křídlech a 40 minut jsme byli lepším mužstvem my. Tým opět prokázal vůli po úspěchu. Určitě se nám celý týden bude trénovat v lepší náladě a kluci do tréninku půjdou s daleko větší chutí." řekl po uktání trenér Lukáš Staněk.

 
Související
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu