VítkoviceVítkovice
1.kolo, sobota 9.8.2014, 11:45
4:1
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Diváci: 0
FC Vysočina: Doležal Adrian (60. Wendl Erik) - Juříček Pavel, Šrámek Jiří, Nováček Ondřej (36. Geist Ondra), Vácha Jakub - Švanda Josef, Pojezný Karel, Trnka Lukáš (36. Novák Adam), Ritter Adam (36. Trnka Michal) - Diviš Roman (47. Fousek Michal), Havel Matyáš (34. Vrtal Lukáš)
 

Komentář

"Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně a ve 2. minutě se ujali vedení, kdy špatnou rozehrávku domácích zachytil Švanda a tváří v tvář brankáři zachoval chladnou hlavu a s přehledem otevřel skóre. Do 17. minuty jsme Vítkovice nepustili na naší polovinu, bohužel se nám nedařilo vypracovat si brankovou příležitost. Po zmíněné 17. minutě se však obraz hry zcela změnil a za delší konec začali tahat domácí. Odměnou jim bylo vyrovnání ve 28. minutě, kdy jsme kopali rohový kop a nezachytili rychlý protiútok. Začátek 2. půle se nesl ve stejném duchu jako začátek 1. poločasu. Naše značná územní převaha vyvrcholila sérií rohových kopů, při kterých nejprve ve slibné pozici minul hlavou Geist a následně v největší šanci vychytal Váchu domácí brankář. Toto byl zlomový moment utkání. Následně se aktivity chopili opět domácí a po individuální chybě v obraně jsme inkasovali podruhé. 58. a 62. minuta znamenala další 2 branky v naší síti a my již nenašli sílu odpovědět. Porážka mrzí o to víc, že vstupy do obou poločasů se nám vydařily. Bohužel nám dnes nefungovala útočná fáze a v té obranné jsme vytvářeli mnoho chyb. S výkonem celého mužstva samozřejmě spokojen nejsem. Vítězství jsme v podstatě domácí darovali." řekl po utkání trenér Lukáš Staněk.

 

 

 
Související
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu