ZlínZlín
10.kolo, sobota 11.10.2014, 10:00
0:0
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Diváci: 0
FC Vysočina: Jágrik (36. Doležal) – Kejval (54. A. Svoboda), Procházka, Pavlas (C), Šmíd – T. Svoboda (57. Honzl), Janoušek, Crha, Točík – Hladký (54. Mlejnek), Lokvenc.
 

Komentář

"Bojovné utkání s minimem šancí skončilo zaslouženou dělbou bodů. V prvním poločase jsme byli lepším týmem my, ve druhém poločase byl aktivnější Zlín. Trápí nás řešení finální a předfinální fáze. V určitých herních situacích nám chybí jednoduchost, přímočarost a zbytečně vymýšlíme složitá řešení. Dnes nás na nerovném terénu zradil také první kontakt s míčem, v rozhodující chvíli nám míč uskočil nebo jsme si ho příliš předkopli. Zápas nedohráli kvůli drobným zraněním (naraženiny) Jágrik, Kejval a T. Svoboda. Věřím, že se dají co nejdříve do pořádku. Místo Jágrika naskočil do branky Doležal a utkání zvládl velmi dobře. V týdnu se budeme připravovat na zápas se Slováckem. Pokud budeme efektivnější v zakončení, je v našich silách soupeře porazit", řekl po utkání asistent trenéra Jonatan Hána.

 
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu