VítkoviceVítkovice
1.kolo, sobota 9.8.2014, 10:00
1:2
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 19. Hladký, 65. vlastní.
Diváci: 0
FC Vysočina: Jágrik - Vrba, Procházka, Šmíd, T. Svoboda - Růžička (55. Honzl), Nápravník (35. Lát), Pavlas (C), Kejval – Hladký (58. A. Svoboda), Lokvenc.
 

Komentář

„Utkání ve Vítkovicích jsme odehráli na umělé trávě, vzhledem k tomu, že pondělní přívalové deště poničili šatny v Tréninkovém centru Vítek. Začátek utkání nám vyšel, drželi jsme míč častěji na kopačkách a dobrým napadáním jsme soupeře nutili k chybám. Domácí však měli rychlý přechod do útoku a hrozili z brejkových situací. Po nedůsledném bránění jsme obdrželi branku, avšak rychle jsme vyrovnali skóre, Hladký měl dobrý výběr místa v pokutovém území a uklidil míč do branky. Na konci 1. poločasu Jágrik zachránil remízový stav dvěma skvělými zákroky. Druhý poločas jsme začali pasivně, po 15 minutách však nastal obrat, měli jsme mírnou převahu a vytvořili jsme si 3 šance po pěkných kombinacích, zvláště Tomáš Lát byl blízko gólu. Naše převaha vyvrcholila průnikem Pavlase, který skončil vlastním gólem Vítkovic, přízemní centr si domácí srazili do brány. Utkání jsme dohráli do vítězného konce. Vítězství bereme jako povzbuzení do další práce, kluci zápas odmakali, nasazení bylo vzorné a chuť po vítězství velká. Herní projev však ideální nebyl, možná i vzhledem k rychlému povrchu na umělé trávě. Chyběla nám ještě větší komunikace stoperů, kteří by měli řídit hru. V útoku nám chyběla větší kvalita, sebedůvěra a kreativita při finální fázi. Kluci zaslouží velkou pochvalu za dobrý vstup do ligy! Je však třeba zůstat nohama na zemi a dál pokorně makat na trénincích i v zápasech, v sobotu nás čeká další těžké utkání, tentokrát v Olomouci, “ řekl k utkání asistent trenéra Jonatan Hána.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu