13.10.2014, Miroslav Fuks

U16: Vydřené tři body z Hlučína

U16: Vydřené tři body z HlučínaMladší dorost U16 se na výhru v Hlučíně pořádně nadřel. Po řadě neproměněných příležitostí vstřelit jedinou branku do sítě houževnatě hrajícího soupeře v 60. minutě Radim Bence. Vysočina tak odvezla tři body za vítězství 0:1 (0:0).

 
HlučínHlučín
13.kolo, neděle 12.10.2014, 15:00
0:1
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branka: Bence
Diváci: 0
FC Vysočina: Houdek (41. Duba) - Bence, Křišťál, Trojánek, Pavlík - Řezáč, Šteffl, Urbánek (60. Pejhřimovský), Bartl (65. Špaček) - Chlumský (78. Škrdla), Matulka.
 

Komentář

„Během dvaceti minut jsme si vytvořili dvě veliké přiležitosti, které však hráči Chlumský a Bartl neproměnili. Do konce poločasu jsme ještě další dvě gólovky zahodili. Mohli jsme jít do poločasu spokojení, ale bohužel to byly nervy až do konce utkání. Po změně stran jsme ještě přidali na herním projevu, kde jsme soupeře přimáčkli na jeho polovinu. Až ve 60. minutě po pravé straně zatáhl míč hráč Matulka ,který našel na velkém vápně ofenzivního Bence, jenž zavěsil a zajistil naší výhru. Nebylo to pro nás jednoduché utkání. Soupeř hrál organizovaně a velmi dobře bránil. My musíme zlepšit naší koncovku, která byla v tomto utkání mizerná,“ řekl k zápasu trenér Petr Kuchta.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu