06.10.2014, Miroslav Fuks

U16: Znojmo odjelo s pětigólovou porážkou

U16: Znojmo odjelo s pětigólovou porážkouMladší dorost U16 se oklepal z těsné a smolné porážky v Ostravě a na domácí půdě po kvalitním výkonu jasně přehrál Znojmo 5:0 (3:0). Jihlavské branky postupně zaznamenali David Šteffl, Radim Bence, Jiří Urbánek, Pavel Špaček a Jakub Škrdla.

 
FC VysočinaFC Vysočina
12.kolo, neděle 5.10.2014, 13:00
5:0
(3:0)
ZnojmoZnojmo
 
Branky: Šteffl, Bence, Urbánek, Špaček, Škrdla
Diváci: 0
FC Vysočina: Duba - Bence, Trojánek (60. Houdek), Křišťál, Pavlík - Řezáč (40. Škrdla). Šteffl, Urbánek, Bartl (40. Pejhřimovský) - Chlumský (40. Špaček), Matulka.
 

Komentář

„Úvod zápasu se nám povedl. V 8. minutě se z dvaceti metrů krásně trefil Šteffl. Ve 14. minutě  Bence s malého vápna vsítil svojí první branku po pěkné samostatné akci. Ve 22. minutě byla po faulu na Řezáže nařízená penalta. Chlumský však trefil pouze tyč. V 31. minutě se po rohovém kopu prosadil Urbánek. V 64. minutě Špaček patičkou zvýšil na 4:0. V závěru utkání se prosadil střídající Škrdla, který technickou střelou k tyči zaznamenal také svůj první gól. Hráči odehráli dobré utkání, kde nechybělo nasazení po celé utkání,“ zhodnotil zápas trenér Petr Kuchta.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu