29.08.2014, Miroslav Fuks

U16: Rovných deset branek Třinci!

Mladší dorost U16 zatím v podzimní části dominuje. Ve čtyřech zápasech neztratil bod a nastřílel už rovných třicet branek. Velký díl z nich se zrodil v domácím duelu proti Třinci, v němž střelci FC Vysočina konto soupeře zatížili hned deseti góly.

 
FC VysočinaFC Vysočina
4.kolo, středa 27.8.2014, 16:00
10:0
(4:0)
TřinecTřinec
 
Branky: Trojánek 2, Urbánek, Šteffl, Špaček, Bartl, Lorenc, Matůlka, Rážek, Křišťál.
Diváci: 0
FC Vysočina: Duba (60. Dubec) - Řezáč, Trojánek, Křišťál, Pavlík (40. Pejhřimovský) - Matulka, Šteffl (40. Lorenc), Urbánek, Bartl (40. Bence) - Chlumský, Rážek (55. Špaček).
 

Komentář

„Jsem rád, že kluci k utkání přistoupili od začátku až do konce naplno. Soupeře jsme přehráli naší chutí a houževnatostí. Třinec nám vzdoroval pouze v prvním poločase. Hráče chválím za nasazení a přístup k utkání. V sobotu nás čeká určitě jiný zápas s Brnem, na který se musíme připravit. Uděláme vše proto, abychom si odvezli všechny body,“ řekl k zápasu trenér Petr Kuchta.

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu